Pronosticuri Fotbal - Hannover 96 vs Hertha Berlin - Bundesliga


Pronosticuri Fotbal – Hannover 96 vs Hertha Berlin – Bundesliga

Hannover 96 vs Hertha Berlin

Duelul din Bundesliga, Hannover 96 vs Hertha Berlin se va disputa vineri 10 aprilie de la ora 21:30.

Gazdele au revenit de la un deficit de 2 goluri obtinand un punct extrem de valoros pe terenul celor de la Eintracht Frankfurt in ultima etapa. Acesta a fost primul punct obtinut dupa 3 victorii consecutive insa seria neagra a echipei continua, strangand 11 meciuri fara victorie. Hannover 96 se afla la 4 puncte distanta de locurile ce duc automat in liga secunda germana si la 3 puncte de locul ce duce la playoff pentru ramanerea in Bundesliga. Timpul nu este aliatul gazdelor care au nevoie de cel putin 3 victorii din ultimele 7 partide ramase pentru a se salva. Asadar acest meci este vital pentru moralul cu care vor aborda finalul sezonului. Totodata gazdele sunt singura echipa din Germania care nu a obtinut o victorie dupa pauza de iarna. O veste buna pentru Hannover o reprezinta intoarcerea atacantului Joselu dupa accidentare, acesta reusind 8 goluri in acest sezon.

Hertha Berlin a reusit o victorie extrem de pretioasa in ultima etapa scor 2-0 impotriva celor de la Paderborn reusind incet incet sa se departeze de zona periculoasa a clasamentului. Oaspetii nu au pierdut de 5 partide obtinand 3 victorii si 2 rezultate de egalitate. Din momentul in care Pal Dardai a preluat echipa, fotbalul s-a schimbat, echipa a devenit mai agresiva iar apararea se descurca mult mai bine. Acest lucru este dovedit de cele 5 din ultimele 8 partide in care Hertha nu a primit gol. Cu doar 3 victorii in acest sezon in deplasare, oaspetii vin pe HDI Arena din Hannover cu gandul la cel putin un rezultat de egalitate care sa o ajuta sa se apropie de asigurarea ramanerii in Bundesliga.

Aceasta ar putea fi una din ultimele sanse ale gazdelor de a se salva de la retrogradare in conditiile in care forma din deplasare si programul nu ii sunt favorabile. Aflata la jumatatea clasamentului, pentru Hertha o infrangere nu ar fi un dezastru astfel incat cred ca Hannover sunt usor favoriti macar din prisma determinarii ce ar trebui sa o aibe.

Pronostic pariuri Hannover 96 vs Hertha Berlin: Hannover castiga @ 2.05 la Unibet.

Pronostic cota mare Hannover 96 vs Hertha Berlin: Sub 1.5 goluri @ 3.00 la Unibet.

Statistica Stefan: 19W – 13L.

Vezi pe net acest duel: Hannover 96 vs Hertha Berlin live online