Pronosticuri fotbal - Bayer Leverkusen vs FC Koln - Bundesliga


Pronosticuri fotbal – Bayer Leverkusen vs FC Koln – Bundesliga

Etapa a-12a din Bundesliga ne propune sambata 7 noiembrie duelul, Bayer Leverkusen vs FC Koln care va incepe de la ora 16:30.

Cei de la Bayer abordeaza duelul din Bundesliga de sambata venind dupa o infrangere in Italia la Roma scor 2-3. Aceasta infrangere suferita in Grupele Champions League diminueaza mult sansele nemtilor la pozitia a-2a in grupa care in acest moment este ocupata de AS Roma. Avand in vedere ca Bayer a remizat cu Roma 4-4 pe teren propriu si a pierdut 2-3 in deplasare, italienii au rezultatele directe mai bune si un punct avantaj inainte de ultimele 2 dueluri. Pe plan intern Leverkusen ocupa doar locul al-7lea in acest moment fiind departe de obiectivul stabilit inaintea sezonului, o clasare pe loc de Champions League. Cu 17 puncte obtinute din 33 posibile, Leverkusen se afla la 3 puncte distanta de locul 4 ocupat de Hertha Berlin si la 5 puncte de locul 3 ocupat de Wolfsburg. In ultima etapa din Bundesliga Leverkusen a fost infranta chiar de Wolfsburg in deplasare cu scorul de 1-2 iar cele 3 puncte in duelul cu Koln devin extrem de importante. In fata propriilor suporteri cei de la Leverkusen au obtinut in aceasta stagiune 3 victorii, un rezultat de egalitate si o infrangere.

Bayer Leverkusen vs FC Koln

De partea cealalta cei de la Koln ocupa un linistitor loc 9 in acest moment insa acestia nu trebuie sa se „culce pe-o ureche” deoarece Bundesliga este unul dintre cele mai imprevizibile campionate deoarece echipele sunt de valori simtitor egale, sigur cu exceptia lui Bayern Munchen. Obiectivul celor de la Koln este evitarea retrogradarii iar in acest moment clubul ros-negru se afla la 5 puncte de locul al-16lea ocupat de Werder Bremen si la 8 fata de Hoffenheim prima retrogradata directa in acest moment. Koln vine dupa o remiza scor 0-0 cu Hoffenheim si are o serie de 3 partide fara victorie. Pe teren strain formatia condusa de Peter Stoger a obtinut in aceasta stagiune doar 6 puncte din 15 posibile obtinand 2 victorii, 3 infrangeri si niciun rezultat de egalitate. Cu 8 goluri marcate si 13 primite Koln este o garantie a spectaculozitatii in Bundesliga.

In ultimele 5 dueluri directe s-au inregistrat cate 2 victorii pentru fiecare tabara in timp ce cea mai recenta disputa s-a incheiat la egalitate scor 1-1 pe 25 aprilie 2015. Leverkusen vine dupa o deplasare foarte grea la Roma iar consumul de energie se poate vedea in duelul de sambata. Pe de alta parte Koln are nevoie mare de victorie pentru a incheia seria de 3 partide fara succes. Daca Leverkusen a evoluat foarte bine pe teren propriu atat in aceasta stagiune cat si in sezoanele precedente, Koln este o formatie de teren propriu. Dupa parerea mea cei de la Leverkusen au prima sansa insa ma astept ca ambele formatii sa marcheze. Pronosticul meu pentru biletul zilei este Ambele formatii marcheaza.

Pronostic Bayer Leverkusen vs Koln: Ambele formatii marcheaza @ 1.75 la Unibet.

Pronostic mai mare Bayer Leverkusen vs Koln: Peste 3.5 goluri @ 2.50 la Unibet.

Statistica Stefan in luna noiembrie: 4W – 2L (70W – 37L octombrie).

Oferta online de pariuri – Bayer Leverkusen vs Koln – Unibet.

Bayer Leverkusen vs FC Koln