Ponturi Pariuri Stuttgart vs Ingolstadt - Bundesliga


Ponturi Pariuri Stuttgart vs Ingolstadt – Bundesliga

Stuttgart vs IngolstadtAstazi, de la ora 18:30, formatia la care evolueaza si Alexandru Maxim va incerca sa obtina primele puncte pe teren propriu in fata unei nou-promovate, Ingolstadt. Stuttgart vs Ingolstadt este cu atat mai interesant si mai de luat pe biletul zilei cu cat echipa gazda este codasa clasamentului in Bundesliga.

Stuttgart ocupa ultimul loc in Germania, cu patru puncte stranse in opt runde, golaveraj 11-19. Chiar si aceste puncte au venit in meciurile din deplasare deoarece, pe teren propriu, „svabii” au pierdut toate cele patru intalniri din actualul sezon de Bundesliga, marcand numai trei goluri si incasand 11. Principala problema ramane la finalizare, chiar daca 11 goluri in opt meciuri nu este chiar rau pentru o formatie ce se zbate in subsolul clasamentului, insa Stuttgart trebuie sa fructifice mult mai multe ocazii de gol. De parca asta nu ar de-ajuns, au mai aparut si accidentarile. Langerak, Kruse si Ginczek vor lipsi in acest meci, in timp ce Kostic si Gentner sunt incerti.

Ingolstadt are un debut foarte bun pentru o nou-promovata si este pe locul sapte in competitia interna, cu 14 puncte adunate in opt etape, golaveraj 6-6. Dupa cum putem vedea, defensiva este cuvantul de baza atunci cand vine vorba de tactica abordata de oaspeti. In meciurile din deplasare, Ingolstadt a marcat in fiecare din cele patru partide fix cate un gol, primind doar unul in total, si strangand trei victorii si un egal, un total de 10 puncte. Soare, Cohen si Roger vor absenta in deplasarea de la Stuttgart.

Echipe probabile:

Stuttgart

Tyton – Klein, Sunjic, Baumgartl, Insua – Didavi, Die, Rupp, Maxim – Werner, Harnik

Ingolstadt

Ozcan – Suttner, Hubner, Matip, Levels – Morales, Bregerie, Grob – Hartmann, Leckie, Hinterseer

Chiar daca Ingolstadt este o formatie defensiva, cred ca jocul lui Stuttgart va fi cel care se va impune. Dar nu cred neaparat ca Suttgart se va impune si pe tabela de marcaj la final. Practica totusi un fotbal frumos, cu multe ocazii create, dar trebuie totusi sa le si fructifice.

Pronostic Stuttgart vs Ingolstadt: peste 2,5 goluri, la o cota de 1,72 la Sportingbet

Pronostic cota mare Stuttgart vs Ingolstadt: 2/1, la o cota de 21, 00 la Sportingbet

Articol scris de Paul: 19W – 8L

Oferta pariuri online si cote Stuttgart vs Ingolstadt

stutt