Ponturi pariuri - Stuttgart vs Darmstadt - Bundesliga


Ponturi pariuri – Stuttgart vs Darmstadt – Bundesliga

Stuttgart vs Darmstadt

Stuttgart a pierdut ultima partida cu 4-3 dupa un meci spectaculos in care au condus cu 3-1 si se afla in acest moment cu un punct deasupra liniei retrogradarii. Au strans doar 7 puncte pana acum si daca nu vor reusi sa castige macar 3 partide din ultimele 7 pana la pauza de iarna, s-ar putea sa fie nevoiti sa se lupte pentru salvarea de la retrogradare in primavara. De obicei echipele ce aduna mai putin de 20 de puncte pana in iarna sunt de obicei ca si condamnate la retrogradare. Stuttgart a reusit in sa invinga in meciul din cupa de la mijlocul saptamanii pe Jena cu scorul de 0-2. A fost doar a 2 a partida in care Stuttgart a terminat fara gol primit. Ultima partida de pe teren propriu a fost castigata cu 1-0 cu Ingolstadt.

Darmstadt este noua promovata si se descurca surprinzator de bine in prima liga, castigand 3 partida si remizand de 4 ori in cele 10 meciuri. Interesant este faptul ca doar Bayern Munchen si Darmstadt sunt singurele echipe ce nu au pierdut in meciurile din deplasare. In deplasare a castigat la Leverkusen si Augsburg si au remizat cu Schalke si Dormund. Etapa trecuta au fost insa invinsi pe teren propriu de Wolfsburg cu 0-1, dar la mijlocul saptamanii au eliminat pe Hannover din cupa castigand pe teren propriu cu 2-1. Antrenorul are aproape tot lotul la dispozitie.

Stuttgart are un meci greu etapa viitore cu Bayern Munchen, ce va fi mai mult ca sigur pierdut, astfel ca sunt obligati sa castige aceasta partida. Darmstadt insa este intr-o forma buna, este neinvinsa in meciurile din deplasare si joaca fara presiune fiind la mijlocul clasamentului. Stuttgart va fi foarte motivata si are puterea sa se impuna in acest meci. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca Stuttgart va castiga acest meci.

Pronostic Stuttgart vs Darmstadt : victorie Stuttgart, la o cota de 1,67 la Unibet

Pont pariuri cota mare Stuttgart vs Darmstadt : peste 3,5 goluri in meci, la o cota de 2,95 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Octombire : 27W – 19L

Oferta pariuri online si cote Stuttgart vs Darmstadt – Unibet

Capture