Ponturi pariuri - Stuttgart vs Braunschweig - DFB Cup


Ponturi pariuri – Stuttgart vs Braunschweig – DFB Cup

Stuttgart vs Braunschweig

Stuttgart se afla pe ultimul loc in Bundesliga, insa au avut evolutii mai bune in ultimele saptamani, lucru ce da sperante fanilor pentru salvarea de la retrogradare. Raman neinvinsi in ultimele 2 partide din Bundesliga, remizand cu Werder Bremen 1-1 si cu Mainz 0-0. Pe teren propriu Stuttgart au obtinut 2 victorii in ultimele 4 partide. Pe teren propriu au evolutii imprevizibile, putand face meciuri bune, dar si meciuri dezastruoase. Pana in acest moment in cupa Stuttgart a eliminat echipe din esaloanele secunde, trecand de Holsten Kiel cu 1-2 si Jenna cu 2-0. In ultimele sezoane, meciurile din cupa ale lui Stuttgart s-au incheiat cu multe goluri, reusind sa inscrie de minim 2 ori in 9 din ultimele 11 partide in cupa.

Braunschweig este o echipa din esalonul secund ce are rezultate destul de bune in acest sezon de Bundesliga 2. Acestia se afla la cateva puncte de locurile de promovare si au avut evolutii foarte bune. In weekend au castigat in deplasare la Sandhausen cu scorul de 0-2. In cupa au avut un parcurs destul de usor pana acum, eliminand pe amatorii de la Hallescher cu 1-0 si Reutlingen cu 4-0. Braunschweig a disputat 2 partide contra celor de la Stuttgart, in sezonul 2013/14 de Bundesliga. Stuttgart s-a impus cu 4-0 in deplasare, in timp ce meciul retur s-a incheiat la egalitate, 2-2.

In ultimele saptaman Braunschweig a avut evolutii mai bune ca Stuttgart, insa antrenorului formatiei gazde i-a fost dat un ultimatum pentru a obtine o victorie in acest meci si puncte din meciul cu Wolfsburg pentru a-si pastra pozitia de antrenor. Stuttgart se afla sub o presiune imensa si cred ca va incerca sa obtina victoria pentru a avea un moral bun in partida cu Wolfsburg. Voi miza pe biletul zilei pe victoria gazdelor.

Pronostic Stuttgart vs Braunschweig : victorie Stuttgart, la o cota de 1,74 la Unibet

Pont pariuri cota mare Stuttgart vs Braunschweig : X pauza 1 fina, la o cota de 5 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Stuttgart vs Braunschweig – Unibet

Capture