Ponturi pariuri - ST. Pauli vs Karlsruher - Bundesliga 2


Ponturi pariuri – ST. Pauli vs Karlsruher – Bundesliga 2

ST. Pauli vs Karlsruher

St. Pauli joaca un fotbal de calitate in acest sezon si se afla pe pozitia a 4 a, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 3, Nuremberg, loc de promovare in Bundesliga. In ultimele doua etape St. Pauli a castigat in deplasare la Kaiserslautern si a remizat tot in deplasare cu Arminia, scor 0-0. In ultima partida de pe teren propriu insa, St. Pauli au suferit o infrangere usturatoare impotriva echipei cu care se afla la egalitate de punct, cu scorul de 0-4. Inainte acestei infrangeri St. Pauli a inregistrat 4 succese pe teren propriu, echipa fiind destul de solida, 5 din cele 8 victorii de pana acum venind pe teren propriu. St. Pauli are de asemenea una dintre cele mai solide defensive din Bundesliga 2, neprimind gol in 9 din cele 18 partide disputate. Fundasul Kalla nu va evolua in aceasta partida din cauza cumului de cartonase galbene.

Karlsruher a fost intr-o serie de 3 infrangeri consecutive inainte de victoria contra celor de la Greuther Furth cu 1-0. Chiar si cu aceasta victorie Karlsruher este departe de forma maxima a sa, in acest sezon dezamagind asteptarile fanilor. In locul luptei pentru promovare, cel mai probabil se vor lupta pentru salvarea de la retrogradare in acest sezon. Karlsruher are doar o victorie in ultimele 6 partide, in deplasare obtinand doar o remiza in ultimele 3 partide disputate. Golgheterul echipei este Erwin Hoffer cu doar 4 goluri marcate, insa acesta nu a reusit sa mai inscrie din octombrie. De la echipa va lipsi Kempe ce este suspendat.

In partida tur St. Pauli s-a impus cu scorul de 2-1. De altfel St. Pauli este favorita si in aceasta partida, practicand un fotbal mult mai bun si ma astept sa se impuna in ultima partida de pe teren propriu inaintea pauzei de iarna. Voi miza pe acest lucru pe biletul zilei.

Pronostic ST. Pauli vs Karlsruher : sansa dubla 1x St. Pauli, la o cota de 1,37 la Unibet

Pont pariuri cota mare ST. Pauli vs Karlsruher : victorie St. Pauli, la o cota de 2,40 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote ST. Pauli vs Karlsruher – Unibet

Capture