Ponturi pariuri - Paderborn vs Braunschweig - Bundesliga 2


Ponturi pariuri – Paderborn vs Braunschweig – Bundesliga 2

Paderborn vs Braunschweig

Paderborn are intr-un final ceva vesti bune dupa evolutiile slabe de pana acum. Legendarul jucator german Stefan Effenberg a fost numit ca antrenor principal si toti suporterii isi pun mari sperante in el. Paderborn va fi prima echipa la care va activa ca antrenor. Va fi interesant de vazut daca jucatorii vor reactiona in vreun fel la aceasta numire. Paderborn are un sezon foarte slab pana acum si se afla aproape de ultima pozitie din Bundesliga 2. Au reusit sa obtina doar 7 puncte din 10 meciuri. Paderborn se afla la o serie de 3 meciuri fara victorie, fiind invinsi de Greuther Furthh si Duisburg si au obtinut o remiza cu St. Pauli. In toate aceste meciuri Paderborn nu a reusit sa marcheze. O mare problema in acest sezon a fost atacul, inscriind pana la ora acestei partide doar 5 goluri.

Braunschweig era intr-o forma foarte buna inainte de pauza internationala. Au reusit sa urce pana pe pozitia a 4 a in clasament, la doar 4 puncte in spatele liderului Bochum. Braunschweig a pierdut un singur meci din ultimele 6, reusind sa castige de 4 ori, diferenta de goluri din aceste 4 partide fiind una excelenta cu 16 goluri inscrise si doar unul primit. In meciurile din deplasare Braunschweig  este inca neinvinsa in acest sezon, obtinand o remiza cu Kaiserslautern si 3 victorii cu Arminia, FSV Frankfurt si Duisburg, avand 0 goluri primite in aceste meciuri. Braunschweig  a incasat mai mult de 2 goluri intr-o singura partida in acest sezon.

Braunschweig este cu siguranta echipa favorita in acest meci deoarece au avut evolutii foarte bune inainte pauzei internationale. Numirea noului antrenor la Paderborn ar trebui sa le schimbe atitudinea si sa le dea un impuls jucatorilor ceea ce ar putea face partida mult mai echilibrata. Voi miza insa pe biletul zilei pe echipa oaspete ca nu va pierde aceasta partida.

Pronostic Paderborn vs Braunschweig : sansa dubla x2 Braunschweig, la o cota de 1,51 la Unibet

Pont pariuri cota mare Paderborn vs Braunschweig : peste 2,5 goluri, la o cota de 2,05 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Octombrie : 10W -12L

Oferta pariuri online si cote Paderborn vs Braunschweig – Unibet

Capture