Ponturi pariuri - Kaiserslautern vs Paderborn - Bundesliga 2


Ponturi pariuri – Kaiserslautern vs Paderborn – Bundesliga 2

Kaiserslautern vs Paderborn

Mari probleme in defensiva pentru formatia oaspete

Kaiserslautern s-a intors de la Berlin cu un punct meritat din partida contra celor de la Union Berlin etapa trecuta. Dupa ce au deschis scorul, Kaiserslautern s-a vazut condusa cu 2-1 dupa doua goluri inscrise rapid de formatia gazda. Un gol egalizator din partea lui Maurice Deville tarziu in meci a facut ca partida sa se termine la egalitate 2-2. Este a doua remiza a celor de la Kaiserslautern, ramanand neinvinsi in acest sezon. Antrenorul Kosta Runjaci l-a chemat inapoi la echipe pe fundasul dreapta Jean Zimmer in locul lui Sascha Mockenhaupt. Mihcael Schulze este accidentat si va lipsi in aceasta partida.

Paderborn a suferit o infragere usturatoare etapa trecuta, fiind invinsa pe teren propriu de Sandhausen cu un incredibil 6-0. Scorul era deja 3-0 dupa 18 minute, iar inca 3 goluri inscrise in repriza secunda au completat infrangerea umilitoare. Echipa condusa de Markus Gellhaus a suferit cu siguranta din cauza lipsei din defensive a lui Uwe Hunemeier, un adevarat lider si bun organizator al echipei, ce a plecat la Brighton. De asemenea fundasul Hove a parasit echipa, lasand o gaura mare in defensiva. Fundasul central ce l-a inlocuit a fost eliminat in ultima partida si va lipsi din aceasta confruntare. Atfel ca antrenorul Gellhaus se vede nevoit sa improvizeze in defensiva.

Din cele 10 confuntari directe, Paderborn a reusit sa invinga o singura data, 4 partide incheindu-se la egalitate si Kaiserslautern impunandu-se de 5 ori. Cu numeroase absente in defensiva, Paderborn nu cred ca va putea face fata lui Kaiserslautern  nici in acest meci. Kaiserslautern practiva un fotbal foarte bun pe teren propriu si ar trebui sa profite de probleme celor de la Paderborn in aceasta partida. Vom miza pe biletul zilei pe victoria echipei gazde.

Pronostic Kaiserslautern vs Paderborn : victorie Kaiserslautern, la o cota de 1,65 la Unibet

Pont pariuri cota mare Kaiserslautern vs Paderborn : Kaiserslautern sa conduca la pauza, la o cota de 2,23 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Iulie : 34W – 24L

Statistica luna August : 16W – 1V – 12L

Oferta pariuri online si cote Kaiserslautern vs Paderborn

Capture