Ponturi pariuri - Greuther Furth vs Arminia Bielefeld - Bundesliga 2


Ponturi pariuri – Greuther Furth vs Arminia Bielefeld – Bundesliga 2

Greuther Furth vs Arminia Bielefeld

Greuther Furth are evolutii foarte bune in acest debut sezon si este foarte aproape de locurile ce duc in prima liga. Au reusit sa obtina 6 victorii si 2 egaluri in cele 13 partide de pana acuma, insa forma lor a scazut in ultimele meciuri. Au pierdut 3 din ultimele 4 partide si au primit 11 goluri in cele 3 infrangeri. Pe teren propriu Furth nu a facut nici un egal, fiind domianti in majoritatea partidelor de pe propria arena, castigand 4 si suferind 2 infrangeri. In 3 din cele 4 victorii nu au primit gol. Desi se afla pe o pozitie superioara in Bundesliga 2, cea mai mare problema a celor de la Furth ramane defensiva care a incasat multe goluri. Sunt a 2 a cea mai slaba defensiva din liga, avand o medie de 2 goluri primite pe meci.

Arminia Bielefeld a reusit sa obtina a 2 a victorie din acest sezon, dupa ce au invins in deplasare pe cei de la Kaiserslautern cu scorul de 0-2. Noua din cele 13 partide din acest sezon le-au incheiat la egalitate, meciurile in care a fost implicata Arminia fiind foarte echilibrate. Interesant este faptul ca Arminia a suferit doar o infrangere in cele 7 meciuri din deplasare disputate pana acum. In 5 din ultimele 6 meciuri in deplasare au reusit sa marcheze de cel putin 2 ori. Insa ultimele 4 meciuri in care a fost implicate s-au terminat cu mai putin de 2 goluri marcate.

Cele doua echipe s-au intalnit de 14 ori in Bundesliga 2 si egalul a fost cel mai rar rezultat, doar 2 partide incheindu-se la egalitate. Furth este echipa mai valoroasa si au avut evolutii mai bune pe teren propriu. Arminia se chinuie sa obtina victorii, majoritatea partidelor abordandu-le in mod defensiv. Cred ca in aceasta partida echipa gazda va reusi sa se impuna, pariu ce il voi plasa pe biletul zilei.

Pronostic Greuther Furth vs Arminia Bielefeld : victorie Greuther Furth, la o cota de 2,15 la Unibet

Pont pariuri cota mare Greuther Furth vs Arminia Bielefeld : Furth sa castige la doar un gol diferenta, la o cota de 5,10 la Unibet

Scris de Marius

Statitistica luna Noiembrie : 5W – 1L

Oferta pariuri online si cote Greuther Furth vs Arminia Bielefeld – Unibet

Capture