Ponturi pariuri - Eintracht Frankfurt vs Darmstadt - Bundesliga


Ponturi pariuri – Eintracht Frankfurt vs Darmstadt – Bundesliga

Eintracht Frankfurt vs Darmstadt

Eintracht Frankfurt se afla fara victorie de 4 meciuri, inregistrand 2 remize si 2 infrangeri cu Bayer Leverkusen si Mainz. Au reusit sa castige o singura data in ultimele 10 partide si s-au apropiat de zona retrogradarii. Eintracht se afla de asemenea la 4 meciuri fara victorie pe teren propriu, in ultima partida fiind invinsi de Leverkusen cu scorul de 1-3. Weekendul viitor vor intalni pe Borussia Dortmund, iar in ultima etapa inaintea pauzei de iarna pe Werder. Pentru a-si atinge obiectivul de 20 de puncte pana la pauza Eintracht mai are nevoie de 6 puncte, astfel ca partida de astazi si cea cu Werder ar trebui castigate. Vesti proaste pentru Eintracht sunt faptul ca cel mai bun marcator, Alex Meier, nu va evolua in aceasta partida fiind eliminat in meciul cu Mainz si al 2 lea cel mai bun marcator, Castaignos, este accidentat. Locul sau va fi luat de Seferovic care are 3 goluri inscrise in acest sezon.

Darmstadt se afla intr-o scadere de forma si nu a reusit sa mai obtina o victorie de 5 meciuri consecutive. Weekendul trecut au remizat intr-o partida fara goluri contra celor de la Koln, fiind al 6 lea egal din acest sezon. Alaturi de Hoffe sunt echipa cu cele mai multe egaluri din Bundesliga. Ultimele 2 partide din deplasare au fost pierdute contra celor de la Ingolstadt si Stuttgart, insa inainte de aceste infrangeri erau neinvinsi in 4 meciuri din deplasare. Ultimele partide ale lui Darmstadt au fost destul de echilibrate, 5 din ultimele 6 partide incheindu-se cu mai putin de 2 goluri in meci. Fundasul austriac Garcis va lipsi din acest meci fiind suspendat, aceste fiind unul dintre cei mai utilizati jucatori din prima echipa.

Ambele echipe sunt in scadere de forma, dar Eintracht are jucatori cu o calitate mai buna decat Darmstadt. Eintracht nu a reusit sa obtina puncte in ultimele partide si vor dori sa-si revina in meciul de astazi. Darmstadt a aratat faptul ca defensiva este foarte vulenrabila in ultimele partide si nu arata ca o echipa care ar putea castiga in deplasare. Voi miza pe biletul zilei victoria formatiei gazde.

Pronostic Eintracht Frankfurt vs Darmstadt : victorie Eintracht, la o cota de 1,90 la Unibet

Pont pariuri cota mare Eintracht Frankfurt vs Darmstadt : sub 1,5 goluri in meci, la o cota de 3,25 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote Eintracht Frankfurt vs Darmstadt – Unibet

Capture