Ponturi pariuri - Dusseldorf vs Duisburg - Bundesliga 2


Ponturi pariuri – Dusseldorf vs Duisburg – Bundesliga 2

Dusseldorf vs Duisburg

Dusseldorf se afla in continuare pe a 3 a pozitie de la retrogradare si au nevoie disperata de puncte inaintea pauzei de iarna. Au pierdut 4 din ultimele 6 partide si in ultima partida au pierdut intr-un mod categoric cu 4-0 contra celor de la St. Pauli. In cele 14 partide din Bundesliga 2 au obtinut numai 3 victorii, toate fiind obtinute pe teren propriu. Dusseldorf are un lot bun si nu merita locul ocupat in acest moment si sunt capabil sa produca surprize. Pana in acest moment au avut multi jucatori accidentati si nu au avut parte de stabilitate la echipa. Aceasta pauza internationala a venit foarte bine deoarece jucatorii accidentati au revenit la echipa si au avut timp sa se regrupeze. O problema a echipei a fost atacul, avand doar 11 goluri marcate in cele 14 partide. Fostul jucator a celor de la Hannover, Ya Konan, este golgheterul echipei cu 4 goluri marcate.

Duisburg se afla pe ultima pozitie in acest moment in Bundesliga 2, avand doar 7 puncte adunate de la inceputul sezonului. Sunt pe departe cea mai slaba echipa din actualul sezon, insa au aratat semne de revenire in ultimele partide odata cu numirea noului antrenor reusind un egala cu favorita Freiburg scor 1-1. Au al 2 lea cel mai slab atac din a 2 a liga, marcand doar 9 goluri pana in acest moment. Duisburg are o forma extrem de slaba in meciurile din deplasare, pierzand toate cele 6 partide disputate, marcand intr-o singura partida. Duisburg a incasat 2 goluri in medie pe meci si in aceasta partida defensiva va fi din nou slabita deoarece fundasul central Meissner este suspendat pentru acest meci.

Ambele echipe se zbat la coada clasamentului, dar Dusseldorf raman in continuare echipa mai buna si mai experimentata pe teren propriu si vor dori sa obtina victoria, a 4 a din acest sezon pe propria arena. Voi miza pe biletul zilei pe acest lucru.

Pronostic Dusseldorf vs Duisburg : victorie Dusseldorf, la o cota de 1,75 la Unibet

Pont pariuri cota mare Dusseldorf vs Duisburg : Duisburg nu marcheaza, la o cota de 2.20 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 12W – 8L

Oferta pariuri online si cote Dusseldorf vs Duisburg – Unibet

Capture