Ponturi pariuri - Darmstadt vs Koln - Bundesliga


Ponturi pariuri – Darmstadt vs Koln – Bundesliga

Darmstadt vs Koln

Dupa cum era de asteptat Darmstadt a avut o scadere de forma dupa un inceput excelent de sezon, dar se afla in continuare cu 4 puncte deasupra liniei retrogradarii. Inafara de meciul din cupa, Darmstadt a inregistrat o singura victorie in ultimele 7 partide in deplasare la Augsburg si au suferit 4 infrangeri. In meciruile din deplasare joaca mult mai bine decat cele de pe teren propriu unde au inregistrat o singura victorie contra celor de la Werder. In ultima etapa a avut loc duelul nou promovatelor si desi Darmstadt a deschis scorul, s-au vazut infranti in final cu scorul de 3-1. In ultimul meci s-a vazut absenta atacantului Wagner, locul sau fiind luat de Stroh-Engel ce nu a avut o evolutie foarte buna. In acest meci Wagner va reveni si e de asteptat sa vedem o alta fata a echipei.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Mathenia – Garics, Sulu, Caldirola, Junior Diaz – Niemeyer, Gondorf – Heller, Rosenthal, Rausch – Wagner

Nici Koln nu are evolutiile din startul sezonului, insa dupa 3 infrangeri consecutive, incluzand si meciul din cupa, au reusit in ultima etapa din deplasare sa obtina o victorie importanta in fata rivalilor de la Bayer Leverkusen. Aceasta victorie a fost singura din ultimele 6 partide. Se poate spune faptul ca Koln are evolutii mult mai bune cu echipele mari, inregistrand succese impotriva lui M`Gladbach, Schalke sau Leverkusen. Koln are cele mai multe egaluri pe teren propriu unde au reusit sa marcheze doar de 5 ori si primind doar 4 goluri. In meciurile din deplasare insa situatie se schimaba, reusind sa marcheze de mai multe ori dar au si primit mai multe goluri. In ultimul meci au remizat 0-0 pe teren propriu cu Mainz.

Echipa probabila ( 4-2-3-1 ) : Horn – Risse, Maroh, Heintz, Hector – M.Lehmann, Vogt – Osako, Bittencourt, Zoller – Modeste

Darmstadt a coborat cateva pozitii in ultima luna si se apropie de zona fierbinte dupa un inceput entuziasmant de sezon. O problema a celor de la Darmstadt au fost meciurile de pe teren propriu si Koln are o sansa buna in acest meci, mai ales dupa victoria din deplasare cu Leverkusen. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca Koln nu va pierde aceasta partida.

Pronostic Darmstadt vs Koln : sansa dubla x2 Koln, la o cota de 1,40 la Unibet

Pont pariuri cota mare Darmstadt vs Koln : peste 2,5 goluri in meci, la o cota de 2,38 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 16W – 12L

Oferta pariuri online si cote Darmstadt vs Koln – Unibet

Capture