Ponturi pariuri - Bochum vs Union Berlin - Bundesliga 2


Ponturi pariuri – Bochum vs Union Berlin – Bundesliga 2

Bochum vs Union Berlin

Bochum a fost lider in Bundesliga 2 pentru doua luni consecutive, dar a pierdut aceasta pozitie intr-un mod dramatic in ultimele saptamani. Chiar daca se afla inca aproape de primele pozitii, cei de la Bochum sunt fara victorie in ultimele 4 partide, din care au pierdut 3. In ultimul meci inaintea pauzei internationale au pierdut intr-un mod fara drept de apel in fata celor de la Karlsruher cu scorul de 3-0. Bochum se afla de asemenea fara victorie in ultimele 4 partide de pe teren propriu, inregistrand 2 remize cu Dusseldorf si St. Pauli si 2 infrangeri cu Kaiserslautern si RB Leipzig. Ultimele partide in care a fost implicata Bochum s-a sfarsit cu multe goluri marcate, 4 din ultimele 6 partide disputate terminandu-se cu peste 2,5 goluri marcate. Atacantul Terodde este un fost jucator a celor de la Union Berlin si unul dintre principalii marcatori in acest sezon a celor de la Bochum. A inscrs 10 goluri pana in acest moment si din luna septembrie a inscris in fiecare meci a celor de la Bochum.

Union Berlin  evolueaza spectaculos si majoritatea partidelor se termina cu multe goluri marcate. Pana in acest moment au 25 de goluri marcate in 15 partide si se afla pe pozitia a 2 a in topul echipelor cu cele mai multe goluri marcate. Aceeasi pozitie o ocupa cu numarul de goluri marcate, dar in acest caz de la coada, avand 25 de goluri primite. In ultima partida au remiza cu Nuremberg, scor 3-3, acesta fiind al 3 lea meci in care au marcat mai mult de 3 sau mai multe goluri, dar nu au reusit sa castige. Ultima partida din deplasare a fost castigata cu scorul de 0-2 la Heidenheim, dar inaintea acestei partide au avut 2 partide pierdute in deplasare cu Frankfurt si Braunschweig.

Egalul a fost cel mai rar rezultat dintre cele doua echipe in intalnirile din Bundesliga 2. Doar o partida din ultimele 12 s-a terminat la egalitate. Bochum nu trece prin cea mai buna perioada, astfel ca va incerca sa obtina victoria in aceasta partida. Voi miza pe biletul zilei pe faptul ca echipa gazda va reusi sa obtina victoria.

Pronostic Bochum vs Union Berlin : victorie Bochum, la o cota de 1,90 la Unibet

Pont pariuri cota mare Bochum vs Union Berlin : x/1 la, la o cota de 5,25 la Unibet

Scris de Marius

Statistica luna Noiembrie : 12W – 8L

Oferta pariuri online si cote Bochum vs Union Berlin – Unibet

Capture