Ponturi pariuri - 1860 Munchen vs Bochum - DFB Cup


Ponturi pariuri – 1860 Munchen vs Bochum – DFB Cup

1860 Munchen vs Bochum

1860 Munchen are un sezon foarte slab, aflandu-se pe penultima pozitie in Bundesliga 2. In cele 18 partide disputate au reusit sa obtina doar 2 victorii, majoritatea meciurilor sale terminandu-se la egalitate cu putine goluri sau cu infrangeri. Munchen este o formatie care este stabila din puncte de vedere financiar si ar fi trebuit sa se lupte pentru promovare in acest sezon, dar se pare ca ceva nu a mers conform planurilor. Cea mai mare problema in acest sezon a fost atacul, avand unul dintre cele mai slabe atacuri din Bundesliga 2. Rubin Okotie este golgheterul de sezonul trecut al Bundesligii 2, Munchen bazandu-se si in acest sezon prea mult pe el, avand marcate 6 din cele 15 goluri ale echipei. Ultimele 2 partide pe teren propriu au fost pierdute. Insa Munchen a eliminat in mod surprizator in tururile precedente pe Hoffenheim si Mainz si se pare ca au rezultate mai bune in cupa.

Bochum se afla in lupta pentru un loc de promovare in prima liga, dupa ce au condus la inceput de sezon timp de cateva etapa Bundesliga 2. Au avut o scadere de forma, insa in ultima partida au reusit sa invinga pe Paderborn cu scorul de 4-0. Atacantul Terodde este unul dintre cei mai buni jucatori ai echipei, avand 10 goluri marcate pana acum, dar nu a reusit sa mai marcheze de 5 etape. In meciurile din deplasare Bochum a pierdut ultimele 3 partide cu FSV Frankfurt, Karlsruher si Braunschweig. In cupa au trecut de amatorii de la Samrohr cu 5-0 si de Kaiserslautern cu 1-0.

1860 Munchen este intr-o forma slaba, in timp ce Bochum este in revenire de forma. Principalul obiectiv a celor de la Munchen este ramanerea in liga a 2 a si chiar daca vor trece de Bochum, in mod sigur vor intalni o echipa puternica in turul urmator. Nu cred ca vor risca pentru un meci in cupa, astfel ca voi miza pe biletul zilei pe echipa oaspete.

Pronostic 1860 Munchen vs Bochum : sansa dubla x2 Bochum, la o cota de 1,46 la Unibet

Pont pariuri cota mare 1860 Munchen vs Bochum : victorie Bochum, la o cota de 2,60 la Unibet

Scris de Marius

Oferta pariuri online si cote 1860 Munchen vs Bochum – Unibet

Capture