Ponturi fotbal - Ingolstadt - Sandhausen - 2. Bundesliga


sursa foto: skysports.com

Ingolstadt forteaza revenirea in Bundesliga

Astazi, incepand cu ora 21:30, Ingolstadt va primi pe „Audi Sportpark” vizita celor de la Sandhausen, intr-o partida in care ne asteptam ca echipa gazda sa fie cea care va obtine toate cele trei puncte puse in joc.

Ingolstadt este fara indoiala favorita acestei infruntari, asa cum o dau si casele de pariuri de altfel, ca valoare fiind peste adversara sa, iar de asemenea, beneficiaza si de avantajul propriului teren, acolo unde in mod normal, suporterii ar trebui sa joace un rol important. Gazdele de astazi nu se descurca rau in actuala editie de campionat, in acest moment ocupand treapta a patra a clasamentului, fiind la cinci puncte de primele trei locuri, cele ce duc in prima divizie a fotbalului german. Trupa lui Stefan Leitl a reusit opt victorii si patru remize in cele 18 etape de pana acum, pierzand de sase ori, meciuri in care a inscris 27 de goluri, primind 20. Ultimul meci disputat pe teren propriu nu a fost de bun augur pentru Ingolstadt, pierzand cu Braunschweig, inregistrand astfel primul esec pe „Audi Sportpark” dupa o pauza de patru meciuri.

Sandhausen de partea cealalta, porneste cu sansa a doua la casele de pariuri, fapt ce nu mira pe nimeni, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara ceva mai buna, iar de asemenea, este dezavantajata si de faptul ca va evolua in deplasare. Oaspetii acestei infruntari nu au nici ei un parcurs rau in aceasta stagiune, avand in vedere faptul ca se afla pe locul al cincilea in clasament, chiar sub adversarii lor, fiind la doar un punct in spate. Cele 18 etape de pana acum au adus opt victorii, trei remize si sapte infrangeri pentru echipa lui Kenan Kocak, meciuri in care a inscris 24 de goluri, incasand doar 18, dispunand de cea mai buna din esalonul secund al fotbalului german. Ultimele doua etape au fost de bun augur pentru Sandhausen, ambele incheindu-se cu victorie, invingand Arminia Bielefeld, dar si Holstein Kiel, ambele pe teren propriu, impunandu-se de fiecare data cu 3-1.

Sandhausen trece printr-o perioada buna, e drept, insa Ingolstadt, echipa mai valoroasa, poate obtine un rezultat bun astazi, avand in vedere faptul ca are de partea sa avantajul propriului teren, de aceea noi mizam pe victoria gazdelor.

Pont Ingolstadt – Sandhausen: gazdele castiga

Cota 1.55 la Unibet

Pont cota mare Ingolstadt – Sandhausen: peste 2,5 goluri

Cota 2.14 la Unibet

○ Statistica pe luna ianuarie: 64W – 0V – 42L

○ Statistica pe luna decembrie: 30W – 1V – 26L

Oferta agentiilor de pariuri online pentru Ingolstadt – Sandhausen

Ingolstadt - Sandhausen