Nurnberg vs Stuttgart - Bundesliga - Analiza si pronostic


Nurnberg vs Stuttgart – Bundesliga – Analiza si pronostic

nurnberg-stuttgart

Duel pentru evitarea retrogradarii !

Astazi de la orele 21:00 Nurnberg o va infrunta pe Stuttgart in etapa a 27-a din Bundesliga. Interesant este faptul ca in ultimele patru directe mereu s-au marcat maxim doua goluri pe meci. In tur cele doua echipe au remizat scor 1-1.

Nurnberg a fost infranta categoric de Frankfurt acasa runda trecuta cu scorul de 5-2 si a ajuns la patru esecuri consecutive in Bundesliga. In prezent echipa ocupa locul 17 si se afla la doar un punct de pozitia a 15-a, pe care se afla chiar adversara ei din aceasta intalnire, Stuttgart. Nurnberg ramane totusi formatia care a castigat cele mai putine partide din campionat pana acum, doar patru la numar. Trupa pregatita de Verbeek a castigat pana acum cele mai putine puncte pe propriul teren, iar moralul jucatorilor este cu siguranta scazut dupa ultimele partide.

Chandler, Marcos Antonio, Nillson, Pinola, Gebhart, Hasebe si Ginczek sunt accidentati si nu vor putea juca la aceasta intalnire. Chiar si cu atatea absente Verbeek poate alinia un 11 puternic la acest duel.

Echipa probabila Nurnberg (4-1-4-1) : R. Schäfer – Feulner, Stark, Pogatetz, Plattenhardt – Frantz – Drmic, Campana, Kiyotake, Hlousek – Pekhart

Stuttgart a reusit sa iese deocamdata din zona retrogradarii dupa victoria cu Hamburg, scor 1-0 in weekend-ul trecut, prima in acest retur de campionat. Romanul nostru Maxim a inscris chiar la cateva minute dupa ce a intrat pe teren. In ultimele trei runde, svabii nu au mai fost invinsi de vreo formatie in Bundesliga. In partidele disputate de Stuttgart in Bundesliga se marcheaza in medie minim trei goluri pe intalnire. Pana acum in deplasare echipa pregatita de Huub Stevens a izbutit sa castige doar doua meciuri.

Chiar daca a marcat in runda trecuta, Maxim nu va fi titular nici la acest meci. Didavi, Rojas si Abdellaoue sunt accidentati. Rausch va evolua pe postul de mijlocas stanga desi este clar un fundas.

Echipa probabila Stuttgart (4-2-3-1) : Ulreich – Schwaab, Rüdiger, Niedermeier, G. Sakai – Gentner, Boka – Harnik, Traoré, Rausch – Ibisevic

Dupa succesul cu Hamburg, svabii au cu siguranta moralul ridicat si vor incearca o noua victorie astazi. Este posibil acest lucru mai ales ca Nurnberg se afla intr-o forma foarte slaba cu patru esecuri consecutive. Daca stam si ne uitam la cele doua loturi, observam clar ca Stuttgart este o echipa superioara care ar trebui sa se lupte acolo sus la ce jucatori are.

Pronosticul nostru : x2 sansa dubla, la o cota de 1.45 la Bet365
Suplimentar : peste 2.5 goluri, la o cota de 1.73 la Bet365

scris de Totti