Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Monchengladbach vs Wolfsburg ponturi pariuri și pronostic analizat 09.04.2023

Duminică, de la ora 16:30, Monchengladbach și VFL Wolfsburg se vor duela în cadrul rundei cu numărul 27 din campionatul Germaniei. Meciul este transmis de Digi Sport 4 și Prima Sport 4.
Monchengladbach vs Wolfsburg
April 09,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Monchengladbach vs Wolfsburg

Gladbach pe terenul propriu știe să se mobilizeze foarte bine, dar Wolfsburg este la un anumit nivel și pe teren străin și nu m-ar mira să avem parte din nou parte de un meci echilibrat. Egalitate (X) este recomandarea mea, cotă 3.70 la Superbet.

Ponturi Monchengladbach – Wolfsburg

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Monchengladbach

  • Pentru a cincea oară consecutiv când Borussia joacă în Bundesliga și nu reușește să câștige, totul după ce și-a trecut în palmares trei remize și două înfrângeri.
  • În runda anterioara a evoluat pe terenul rivalei sale FC Koln, iar meciul s-a încheiat așa cum a și început, respectiv 0-0.
  • Partea bună este că revine pe terenul propriu. În această postură a reușit să se mențină neînvinsă în precedentele patru dueluri, interval de meciuri în care a obținut trei rezultate de egalitate și o victorie. În consecință, se ală pe locul 10, cu 32 de puncte.

Kone este suspendat, iar Jantschke și Weigl sunt accidentați.

Echipă probabilă: Omlin – Scally, Itakura, Elvedi, Bensebaini – Kramer, Neuhaus – Hofmann, Stindl (c), Plea – Thuram

Wolfsburg

  • Aflată pe locul 9, cu 39 de puncte, VFL se află la doar două puncte în spatele formației Eintracht Frankfurt care se află pe locul 6, ultimul ce duce în cupele europene.
  • A jucat puțin mai slab în etapa trecută, dar până la urmă a reușit să smulgă un punct în urma disputei cu Augsburg în care a fost gazdă.
  • După 2-2 în runda anterioară, ajunge la cinci etape consecutive fără eșec, dueluri în care a reușit două victorii și trei rezultate de egalitate.

Baku și Wimmer sunt suspendași, iar Franjic,, Nmecha sunt accidentați.

Echipă probabilă: Casteels – Fischer, Lacroix, Van de Ven, Otavio – F. Nmecha, Arnold (c), Gerhardt – Paredes, Marmoush, Kaminski

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul