Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Monchengladbach vs Koln ponturi și pronosticuri 10.09.2022

Duminică, ora 16:30, în etapa 9 din Bundesliga, are loc meciul dintre Borussia Monchengladbach și FC Koln. Meciul are loc pe Borussia Park din Monchengladbach.
Monchengladbach vs Koln
October 09,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Monchengladbach vs Koln

I se mai spune și ”Derby-ul Rinului”, ceea ce înseamnă că orgoliile sunt foarte mari și atunci t rebuie să ne așteptăm la acțiuni uneori peste limita regulamentului din partea jucătorilor. Peste 3.5 cartonașe galbene este recomandarea mea, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Monchengladbach – Koln

Slovan câștigă oricare dintre reprize - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Monchengladbach

  • Dacă ne raportăm doar la cifrele bookmakerilor, atunci Borussia este echipa care pare să aibă prima șansă, însă nu știu cum stă cu moralul după cele întâmplate în etapa trecută.
  • Bremen a primit vizita lui Gladbach în etapa anterioară și deși are statut de nou-promovat a făcut instrucție cu Lars Stindl și colegii săi. 5-1 a fost atunci scorul.
  • După peripețiile de la Bremen, Borussia a căzut pe locul 9 în clasament, având 12 puncte și este la egalitate cu Augsburg. Încă are +1 în dreptul golaverajului.

Echipă probabilă: Sommer – Scally, Friedrich, Elvedi, Bensebaini – Kone, Weigl, Kramer – Hofmann, Thuram, Stindl (c)

FC Koln

  • Colegă de clasament cu Borussia Monchengladbach înaintea meciului derby, FC Koln se poate lăuda cu 13 puncte strânse și asta în condițiile în care joacă pe mai multe planuri.
  • Meciul a fost programat duminică întocmai datorită aventurii ”țapilor” îmn Europa Conference League, acolo unde au pierdut cu 0-1 meciul împotriva sârbilor de la Partizan.
  • Eșecul din Europa Conference League a venit la doar câteva zile după ce a trecut cu 3-2 de cealaltă Borussia din Bundesliga, Dortmund. Atunci a revenit de la 0-1 și a dat lovitura prin trei goluri înscrise în decurs de 20 de minute. Kainz, Tiggers și Dejan Ljubicic au punctat.

Echipă probabilă: Schwäbe – Schmitz, Kilian, Hübers, Hector (c) – Skhiri, Ljubicic – Maina, Duda, Kainz – Tigges

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul