Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Monchengadbach vs Bochum ponturi si pronosticuri 06.05.2023

De la ora 16:00, Borussia Monchengladbach si VFL Bochum au meci direct in runda cu numarul 31 din Bundesliga. "Borussia Park" gazduieste meciul.
Monchengadbach vs Bochum
May 06,2023
16:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Monchengadbach vs Bochum

Înfrângerile suferite de Gladbach în ultimele două meciuri cred că au pus accent pe moralul echipei și atunci probabil că din nou urmează un meci în care cele două echipe se vor tatona. Sub 3.5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Monchengladbach – Bochum

Victorie Begu/Kalinina - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Monchengladbach

  • În cel mai recent duel a fost învinsă cu 2-1 de către VFB Stuttgart. Meciul s-a jucat pe teren străin și a fost al doilea eșec consecutiv și al 12-lea al sezonului.
  • Echipa a scăpat în mare parte de griji, având în vedere că este pe locul 10, cu 36 de puncte și sunt opt puncte care o despart de locul 16 care este loc de baraj.
  • Lucrurile au stat mai bine pentru ea pe terenul propriu, acolo unde s-a impus în opt din cele 15 meciuri disputate pe Borussia Park.

Echipa probabila: Omlin – Lainer, Friedrich, Elvedi, Bensebaini – Weigl, Kone – Ngoumou, Stindl (c), Hofmann – Plea

Bochum

  • De cinci etape nu mai bate pe nimeni și în tot acest timp a reușit să obțin trei puncte și în alte două înfrângeri a fost învinsă.
  • Cu toate acestea, în etapa trecută a smuls un punct în duelul cu Borussia Dortmund, 1-1 a fost scorul acelei partide.
  • În clasamentul general se află pe locul 16, cu 28 de puncte. Este la egalitate de puncte cu Stuttgart, echipă care se află pe loc de baraj. Dacă acum s-ar încheia sezonul, ea merge la barajul de menținere în prima divizie.

Echipa probabila: Riemann – Gamboa, Ordets, Masovic, Soares – Losilla (c), Osterhage – Asano), Stöger, Antwi-Adjei – Hofmann

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german! Ai și un bonus interesant care este destinat doar celor care deschid cont nou!

Plasează pariul