Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mainz vs Wolfsburg ponturi și pronosticuri 05.11.2022

Sâmbătă, de la ora 16:30, Mainz joacă acasă, acolo unde vine și Wolfsburg pentru duelul din runda cu numărul 13 din Bundesliga.
Mainz vs Wolfsburg
November 05,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mainz vs Wolfsburg

Neînvinsă de șapte meciuri, Wolfsburg pare că a găsit rețeta succesului și merge la Mainz să  obțină a doua victorie consecutivă în meciurile directe. X2 este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Mainz – Wolfsburg

Sub 2.5 goluri - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Mainz

  • După trei victorii consecutive obținute în duelurile din competițiile interne, Mainz a avut neșansa ca în runda anterioară să joace împotriva lui Bayern.
  • Greu de apărat în fața campioanei, formația în alb și roșu s-a văzut învinsă cu 6-2 și a ajuns la patru înfrângeri stagionale.
  • Ocupă locul 9, cu 18 puncte, doar două puncte mai puține decât ocupanta locului 5, Eintracht Frankfurt, echipa aflată pe loc ce duce în ediția viitoare de Europa League.

Echipă probabilă: Zentner – Fernandes, Hack, Caci – Widmer (c), Stach, Kohr, Lee, Aaron – Ingvartsen, Onisiwo

Wolfsburg

  • VFL a practicat un fotbal foarte bun și astfel și-a trecut încă o victorie în Bundesliga. S-a întâmplat în etapa anterioară, atunci când a câștigat cu 4 la 0 în fața lui Bochum.
  • Nmecha (2), Baku și Wind sunt numele jucătorilor care au reușit să își vadă numele pe tabela marcatorilor în runda anterioară.
  • Cu 14 puncte acumulate, Wolfsburg a egalat-o pe Augsburg și a urcat pe locul 12 în Bundesliga, la doar două puncte în spatele Borussiei Monchengladbach, echipa aflată pe locul 11.

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Bornauw, Van de Ven, Otavio – F. Nmecha, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, L. Nmecha, Kaminski

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul