Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mainz vs Stuttgart ponturi și pronosticuri 16.09.2023

De la ora 16.30, Mainz și Stuttgart se vor duela în runda cu numărul 4 din cadrul Bundesliga. Partida are loc pe Mewa Arena.
Mainz vs Stuttgart
September 16,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mainz vs Stuttgart

Situația lui Mainz nu este deloc una fericită, iar Stuttgart a reușit să înscrie unsprezece goluri în tot acest timp și a arătat un joc foarte bun. Victorie Stuttgart este recomandarea mea, cotă 2.65 la Superbet.

Ponturi Mainz – Stuttgart

Victorie Bayer Leverkusen - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Mainz

  • În cele trei etape care s-au scurs din sezonul actual a reușit să obțină un singur punct. În singurul duel disputat acasă a încheiat 1-1 în fața celor de la Frankfurt.
  • Cel mai recent dintre duelurile oficiale a avut loc pe terenul lui Bremen și a fost un al doilea eșec drastic care a și împinsă pe penultima poziție.
  • Un singur punct a reușit să obțină Mainz, însă îngrijorător este jocul său defensiv în urma căruia a primit nouă goluri.

Echipă probabilă: Zentner (c) – Van den Berg, Bell, Fernandes – Caci, Barreiro, Kohr, Mwene – Gruda, Lee – Onisiwo

Stuttgart

  • VFB are moralul cât se poate de ridicat pentru că tocmai ce a reușit o victorie cu scorul de 8-3 în amicalul cu elvețienii de la St. Gallen.
  • La fel de bună a fost replica șvabilor și în runda anterioară din Bundesliga. În postura de gazde au reușit să treacă cu scorul de 5-0 (3-0 pauză) de Freiburg.
  • În clasamentul general este ocupanta cu numărul 3 din campionat, cu 6 puncte, trei mai puține decât primele două clasate.

Echipă probabilă: Nübel – Stenzel, Anton (c), Zagadou, Ito – Karazor, Stiller – Silas, Millot, Führich – Guirassy

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din Germania! Pariuri speciale, sute de piețe și pariuri live te așteaptă să te bucuri de o sesiune extraordinară!

Plasează pariul