Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mainz vs Leipzig ponturi și pronosticuri 08.10.2022

Sâmbătă, de la ora 16:30, FSV Mainz și RB Leipzig se întâlnesc în etapa cu numărul 9 din campionatul Germaniei. Jocul se va disputa la Mainz, pe Mewa Arena.
Mainz vs Leipzig
October 08,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mainz vs Leipzig

Evoluția lui RB din ultima săptămână a fost magistrală și nu doar că s-a impus, ci a și înscris șapte goluri. Cred în puterea ei și in revenirea de formă, iar în consecință mizez pe victorie RB Leipzig, cotă 2.30 la Superbet.

Ponturi Mainz – Leipzig

Peste 1.5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Mainz

  • Aflată în cădere liberă, Mainz în precedentele trei etape nu a reușit să obțină victoria, iar în tot acest timp a reușit să obțină un singur punct.
  • În etapa trecută a mers pe terenul lui Freiburg, acolo unde a pierdut cu scorul de 1-2. A fost condusă cu 2-0 încă de la pauză, iar Martin a redus din handicap, fiind singura acțiune notabilă a echipei.
  • În clasamentul la zi regăsim FSV-ul pe locul 12, cu 11 puncte. Este la egalitate cu cea pe care sâmbătă o întâlnește, dar golaverajul le desparte.

Echipă probabilă: Zentner – Widmer (c), Hack, Bell – Da Costa, Kohr, Barreiro, Stach, Aaron – Burkardt, Onisiwo

Leipzig

  • Reprezintă Germania și în Champions League, acolo unde a jucat în prima parte a acestei săptămâni și unde a dat lovitura pe terenul propriu. 3-1 a fost scorul în meciul cu Celtic Glasgow.
  • Și în cel mai recent joc din campionat a ținut steagul sus, ceea ce înseamnă că acum are ocazia să obțină a treia victorie consecutivă în toate competițiile.
  • A trecut cu scorul de 4-0 de Bochum în meciul din etapa trecută. A ajuns la 11 puncte în Bundesliga și datorită lor se află pe locul 11, cu trei puncte mai puține decât locul 6, ultimul care duce în cupele europene.

Echipă probabilă: Blaswich – Simakan, Orban (c), Gvardiol, Raum – Kampl, Schlager – Nkunku, Szoboszlai, Werner – Silva

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul