Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mainz vs Hoffenheim ponturi și pronosticuri 04.03.2023

Sâmbătă, la Mainz, pe Mewa Arena, FSV Mainz și Hoffenheim se vor duela în etapa a 23-a din Bundesliga. Meciul nu este transmis la televizor, dar îl poți viziona prin intermediul live streaming-ului oferit de către casele de pariuri de top.
Mainz vs Hoffenheim
March 04,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mainz vs Hoffenheim

Învingătoare în ultimele trei meciuri și cu 10 goluri înscrise, cred că este lesne de înțeles că Mainz nu o să o lase pe Hoffe să plece fără să înscrie. Victorie Mainz este recomandarea mea, cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi Mainz – Hoffenheim

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

Mainz

  • Imediat după eșecul de la Berlin, cu Union, din data d e 4 februarie, Mainz a sunat adunarea și s-a trezit repede la realitate. Prima victimă a fost Augsburg, cea pe care a învins-o cu 3-1.
  • Imediat după jocul cu Augsburg a urmat deplasarea de la Leverkusen, unde ofensiva și-a făcut datoria și 3-2 a fost scorul. În runda anterioară a făcut-o de rușine pe Borussia Monchengladbach, de care a trecut cu un neverosimil 4-0.
  • În ceea ce privește clasamentul Bundesliga, FSV Mainz amenință locurile de cupă europeană și o face din postura ocupantei locului 8, cu 32 de puncte.

Echipă probabilă: Zentner (c) – Hanche-Olsen, Bell, Fernandes – da Costa, Barreiro, Kohr, Caci – Lee – Ingvartsen, Ajorque

Hoffenheim

  • Numirea noului antrenor nu pare să schimbe cu absolut nimic situațiaechipei care tocmai ce a suferit cea de-a 13-a înfrângere a sezonului.
  • TSF Hoffenheim în runda anterioară a evoluat împotriva Borussiei Dortmund, iar nivelul a fost unul deja obișnuit, iar la finalul jocului 0-1 a indicat tabela de la Sisheim.
  • A suferit a șasea înfrângere consecutivă în toate competițiile și a căzut pe locul 16, care acum duce la barajul de retrogradare/promovare.

Echipă probabilă: Baumann (c) – Kabak, Vogt, Akpoguma – Kaderabek, Geiger, Delaney, Angelino – Baumgartner – Bebou, Kramaric

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul