Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mainz vs Bochum ponturi și pronosticuri 28.01.2023

Sâmbătă, de la ora 16:30, Mainz și Bochum se vor duela în cadrul rundei cu numărul 18 din Bundesliga. Locul de disputare al acestei partide este Mewa Arena.
Mainz vs Bochum
January 28,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Mainz vs Bochum

Deși casele de pariuri văd în Mainz echipa favorită, vreau să cred că apărarea destul de fragilă o să îi pună din nou probleme, iar atunci recomandarea este în consecință. Ambele marchează vă recomand, pariul având cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Mainz – Bochum

Victorie Dinamo București - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Mainz

  • Pe 14 ianuarie a încheiat perioada de pregătire, iar după o săptămână a intrat în pâine, cu primul meci oficial din 2023. Acela a fost rezultatul de egalitate contra lui VFB Stuttgart, meci pe care l-a avut în fieful șvabilor.
  • A continuat cu seria meciurilor în care ambele au înscris, ceea ce s-a întâmplat și în prima parte a acestei săptămâni. Vizitată de Borussia Dortmund, FSV a deschis scorul în chiar minutul 2, prin Lee Jae-Sung. Scorul a fost 1-1 după 4 minute, dar la final a pierdut cu 1-2, golul eșecului a venit în minutul 3 al prelungirilor.
  • Clasamentul Bundesliga o afișează pe Mainz pe locul 12, cu 20 de puncte. Lupta pentru menținere este strânsă, iar între ea și locul 16 sunt doar patru puncte diferență.

Echipă probabilă: Dahmen – Fernandes, Hanche-Olsen, Caci – Widmer (c), Barreiro, Kohr, Martin – Lee – Onisiwo, Ingvartsen

Burgzorg, Burkardt și Mustapha sunt accidentați.

Bochum

  • Ocupanta locului 16, dacă acum se încheie sezonul o să vedem VFL Bochum cum joacă meci de baraj cu locul 3 din Zweite Bundesliga, acolo unde va trage să rămână pe prima scenă.
  • Interesant și faptul că se descurcă foarte slab pe partea defensivă. 39 de goluri a primit în 17 de meciuri, ceea ce înseamnă o medie mai mult de două goluri primite per meci.
  • S-a respectat lucrul acesta în runda anterioară, acolo unde a pierdut cu scorul de 0-2 pe terenul lui Bayer Leverkusen. Singurele sale realizări în această rundă intermediară au fost cartonașele galbene primite de Soares, Masovic, Osei-Tutu și Lampropoulos.

Echipă probabilă: Riemann – Janko, Lampropoulos, Schlotterbeck, Soares – Losilla (c), Kunde – Asano, Stöger, Antwi-Adjei – Hofmann

Esser, Gamboa și Grave sunt accidentați

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul