Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leverkusen vs Schalke ponturi și pronosticuri 08.10.2022

Sâmbătă, de la ora 16:30, pe BayArena din Leverkusen, echipa locală o întâlnește pe Schalke 04, într-un joc al etapei cu numărul 9 din Bundesliga.
Leverkusen vs Schalke
October 08,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leverkusen vs Schalke

Favorită în acest duel, Leverkusen ma aștept să fie la înălțimea unui meci cu o proaspăt promovată și din acest motiv mizez din nou pe mâna aspirinelor. Victorie Leverkusen este recomandarea mea, cotă 1.47 la Superbet.

Ponturi Leverkusen – Schalke

Peste 2.5 goluri - Cota 2.10⭐
Pariază acum

Leverkusen

  • Este o săptămână aglomerată pentru echipele care participă și în cupele europene, iar Bayer Leverkusen este una dintre aceste formații.
  • În prima parte a pierdut pe terenul lui Porto. Scorul jocului a fost 0-2, cu Leverkusen de cele mai multe ori căutând să respingă atacurile lusitanilor.
  • Nici în Bundesliga n-a avut mai multă șansă în disputa din etapa trecută. S-a duelat atunci cu Bayern Munchen, campioana reușind să câștige cu 2-0 și menține Leverkusen pe penultima poziție.

Echipă probabilă: Hradecky (c) – Frimpong, Tah, Tapsoba, Hincapie – Andrich, Demirbay – Diaby, Hudson-Odoi, Hlozek – Schick

Schalke

  • Dezastru pentru Schalke în ultimele două meciuri pe care le-a disputat în campionat. Nou-promovata a fost învinsă de Borussia Dortmund (0-1) și Augsburg (2-3).
  • Este și o foarte bună încasatoare. Până acum a marcat înscris de 10 ori, ceea ce nu este rău pentru o echipă din a doua jumătate a clasamentului, dar a primit 17 goluri.
  • Cu șase puncte strânse și o singură victorie obținută, Schalke a reușit ca în tot acest interval de opt meciuri să strângă trei remize, un succes și în alte patru jocuri a cunoscut eșecul.

Echipă probabilă: Schwolow – Brunner, Greiml, Yoshida, Ouwejan – Krauß, Flick – Larsson, Drexler, Bülter – Terodde (c)

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul