Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leverkusen vs Mainz ponturi și pronosticuri 19.02.2023

Începând cu ora 20:30, BayArena găzduiește meciul dintre Bayer Leverkusen și FSV Mainz, din cadrul etapei cu numărul 21 din campionatul Germaniei.
Leverkusen vs Mainz
February 19,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leverkusen vs Mainz

Parcă ceva mai sigură pe ea în ultima săptămână, vreau să cred că pe terenul propriu poate să emite mai multe pretenții și măcar să vedem un meci reușit, precum cel din tur, când Bayer a câștigat cu 3-0. Sunt două formații care marchează, aspect care m-a îndemnat să vă propun pariul peste 2.5 goluri, în cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Leverkusen – Mainz

Bayern câștigă la handicap (-1.5 goluri) - Cota 1.40⭐
Pariază acum

Bayer Leverkusen

  • A fost o săptămână agitată pentru echipele din top 5 campionate de fotbal din Europa, deoarece s-au reluat meciurile din cupele europene.
  • Bayer Leverkusen este angrenată în Europa League și tocmai ce a jucat în turul șaisprezecimilor. Nu a avut noroc să întâlnească o oarecare echipă, ci un AS Monaco motivat până în pânzele albe, care a venit pe BayArena și s-a impus cu scorul de 3-2.
  • Tot spectaculos a jucat Leverkusen și la Sisheim, în meciul jucat în runda anterioară din Bundesliga. Atunci ea a fost echipa care a înscris pe bandă rulantă și a câștigat cu 3-1 vs Hoffenheim. Datorită succesului și a rezultatelor din runda 20, a urcat pe locul 8, cu 27 de puncte.

Echipă probabilă: Hradecky (c) – Tapsoba, Tah, Hincapie – Frimpong, Demirbay, Andrich, Sinkgraven – Wirtz – Adli, Hlozek

FSV Mainz

  • Sezonul parcă l-a început mai motivată, dar cu trecerea timpului a redevenit echipa de pluton pe care o știam de sezoane bune și acum este în a doua jumătate a clasamentului.
  • FSV Mainz ocupă locul 12, cu 26 de puncte. Este la egalitate cu FC Koln și Borussia Monchengladbach, doar că în spatele lor din cauza golaverajului mai slab.
  • Este motivată să lege din nou două victorii, ceea ce nu a reușit în 2023. În runda trecută a dispus cu scorul de 3-1 de Augsburg, după ce a condus cu 2-1 încă de la pauză. Lee Jae-Sung, Onisiwo și același Lee Jae-Sung au marcat pentru ea.

Echipă probabilă: Dahmen – Hanche-Olsen, Bell, Fernandes – Widmer (c), Barreiro, Kohr, Caci – Lee – Onisiwo, Ajorque

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul italian!

Plasează pariul