Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leverkusen vs Frankfurt ponturi pariuri și pronostic analizat 08.04.2023

De la ora 16:30, sâmbătă, BayArena găzduiește meciul dintre Bayer Leverkusen și Eintracht Frankfurt din cadrul rundei cu numărul 27 a Bundesliga. Orange Sport este postul unde poți viziona acest eveniment la televizor.
Leverkusen vs Frankfurt
April 08,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leverkusen vs Frankfurt

Este clar că ambele au calitate în joc, doar că Leverkusen traversează o perioadă bună pe toate planurile și are avantajul de a fi echipă gazdă. Victorie Leverkusen vă recomand, cotă 1.87 la Superbet.

Ponturi Leverkusen – Frankfurt

peste 20.5 game-uri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Leverkusen

  • În etapa trecută a juca excelent și a dat lovitura pe terenul lui Schalke. 3-0 a indicat tabela unui succes așteptat. Frimpong, Wirtz și Azmoun au marcat.
  • Este neînvinsă de opt meciuri, dar în precedentele șase partide a ieșit mereu învingătoare și își permite să amenințe locurile de cupă europeană.
  • Bayer Leverkusen se află pe locul 7, cu 40 de puncte. Are același număr de puncte ca FSV Mainz și cu unul mai puțin decât Eintracht Frankfurt.

Echipă probabilă: Hradecky (c) – Kossounou, Tah, Tapsoba – Frimpong, Palacios, Andrich, Hincapie – Diaby, Wirtz – Azmoun

Frankfurt

  • Este un meci important pentru ca dacă pierde și de această dată atunci cade sub locurile care asigură prezența în ediția viitoare a cupelor europene.
  • Eintracht Frankfurt este pe locul 6, cu 41 de puncte, dar cu un punct peste Leverkusen și Mainz este amenințată serios chiar și în cazul unei remize.
  • Partea mai puțin bună este cu postura de oaspete în care nu s-a impus în 2023 și a jucat pe toate planurile. Cea mai recentă deplasare a avut loc la Berlin, 0-2 vs Union Berlin.

Echipă probabilă: Trapp – Jakic, Tuta, Ndicka – Buta, Rode (c), Sow, Max – Kamada, Götze – Kolo Muani

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul