Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leipzig vs Schalke ponturi și pronosticuri 27.05.2023

Red Bull Arena găzduiește sâmbătă, de la ora 16:30 meciul dintre RB Leipzig și Schalke Gelsenkirchen. Partida rundei cu numărul 34 va avea loc sub atenta supraveghere a arbitrului Osmers.
Leipzig vs Schalke
May 27,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leipzig vs Schalke

Victoria nu o mai ajută deloc pe Leipzig deoarece și-a atins obiectivul și termină pe 3 indiferent de ce se întâmplă, iar gândul este la finalul de cupă. Forțez puțin nota și merg pe X2 ca și recomandare, pariul având cotă 2.35 la Superbet.

Ponturi Leipzig – Schalke

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.65⭐
Pariază acum

RB Leipzig

  • Aflată pe locul 3, cu 63 de puncte, RB rămâne acolo indiferent de rezultatul meciului cu Schalke pentru că sunt cinci puncte între ea și Bayern, iar alte patru o despart pe Union Berlin de ultima treaptă a podiumului.
  • Forma echipei este demnă de invidiat după ce a învins-o cu 3-1 pe Bayern în runda anterioară și a schimbat liderului. A fost a cincea victorie consecutivă pe care a obținut-o în meciurile din competițiile interne.
  • Deși este ultima rundă a sezonului, Leipzig nu încheie pentru că urmează ca pe 3 iunie să joace finala de cupă cu Eintracht Frankfurt.

Echipă probabilă: Blaswich – Henrichs, Orban (c), Gvardiol, Halstenberg – Szoboszlai, Laimer, Haidara, Olmo – Nkunku, Werner

Schalke

  • Căzută într-un con de umbră într-un moment al sezonului, Schalke a revenit, iar acum a căzut din nou când avea mai multă nevoie de puncte.
  • Opt goluri a primit în ultimele două dueluri în care nu a câștigat. După 0-6 cu Bayern, Schalke a încheiat 2-2 cu Frankfurt în runda anterioară.
  • În clasament este penultima, cu 31 de puncte, iar victoria sau chiar egalul o pot duce cel puțin pe locul de baraj. Singura condiție este să nu piardă la Leipzig pentru că un punct o desparte de locurile 16 și 15.

Echipă probabilă: Fährmann (c) – Brunner, van den Berg, Kaminski, Matriciani – Kral, Krauß – Karaman, Zalazar, Bülter – Polter

Pariază la Superbet pe meciurile din campionatele de top! Ai bonus de până la 500 de lei dacă deschizi acum cont nou!

Plasează pariul