Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leipzig vs Monchengladbach ponturi și pronosticuri 11.03.2023

De la ora 16:30, pe Red Bull Arena, RB Leipzig și Borussia Monchengladbach se întânesc în runda cu numărul 24 din Bundesliga. Orange Sport televizează acest duel.
Leipzig vs Monchengladbach
March 11,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leipzig vs Monchengladbach

Există o echipă favorită doar că primește foarte ușor goluri și atunci nu mă miră dacă Gladbach vine și marchează, cu atât mai mult cu cât în tur a trecut cu 3-0 de RB. Peste 2.5 goluri este recomandarea mea, iar pariul are cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Leipzig – Monchengladbach

Peste 2.5 goluri - Cota 1.53⭐
Pariază acum

RB Leipzig

  • Favorită conform cifrelor listate de către specialiști, Leipzig în runda anterioară a evoluat pe terenul Borussiei Dortmund. A pierdut cu 1-2 în meciul acela.
  • Astfel, se pregătește de returul cu Manchester City, meci care se joacă în optimile Champions League și care pleacă de la scorul de 1-1.
  • Până la jocul decisiv contra campioanei Angliei, RB trebuie să-si consolideze locul 4 pe care se află. Are 42 de puncte și este la egalitate cu Freiburg, a 5-a din clasament, dar are și două puncte mai puține decât Union Berlin.

Diallo, Gulacsi și Olmo sunt accidentați.

Echipă probabilă: Blaswich – Henrichs, Orban (c), Gvardiol, Raum – Szoboszlai, Laimer, Schlager, Forsberg – Silva, Werner

Borussia Monchengladbach

  • A câștigat ultimele două meciuri directe contra lui Leipzig, printre care și acel 3-0 din tur, când pur și simplu i-au intrat toate acțiunile finalizate cu șut pe poarta adversarilor.
  • Problema ei în aceste momente este inconstanța și faptul că n ultimele cinci runde o singură dacă a câștigat și acasă, cu Bayern Munchen.
  • A pierdut cu 0-4 în cea mai recentă deplasare, la Mainz, iar în runda anterioară a încheiat doar 0-0 meciul cu Freiburg

Bansebaini este suspendat, Jantschek, Olschowsky, Weigl sunt accidentați.

Echipă probabilă: Sippel – Scally, Itakura, Elvedi, Netz – Kramer, Kone – Hofmann, Stindl (c), Plea – Thuram

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul