Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Leipzig vs Augsburg ponturi și pronosticuri 16.09.2023

Sâmbătă este zi de fotbal în Germania, iar de la ora 16:30, RB Leipzig primește vizita lui Augsburg. Meciul are loc în runda cu numărul 4 din Bundesliga și se va disputa pe Red Bull Arena.
Leipzig vs Augsburg
September 16,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Leipzig vs Augsburg

Cifrele bune ale lui Leipig sunt cât se poate de elocvente și convingătoare pentru a spera într-o victorie la pas în fața unei echipe care primește foarte ușor goluri. Victorie RB Leipzig la handicap -1,5 goluri, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Leipzig – Augsburg

peste 2,5 goluri - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Leipzig

  • În urma celor trei meciuri scurse deja din noua ediție de campionat, Leipzig a reușit să strângă șase puncte și să ocupe locul 4.
  • Are zece goluri înscrise și vine după o victorie convingătoare obținută la Berlin. Meciul a fost câștigat cu scorul de 3-0, toate golurile fiind înscrise după pauză.
  • De asemenea, Leipzig a câștigat și meciul din a doua etapă, atunci fiind la fel de convingătoare. 5-1 a arătat tabela când a fost gazdă, în compania lui Stuttgart.

Echipă probabilă: Blaswich – Henrichs, Simakan, Castello, Raum – Xavi, Schlager, Kampl, Forsberg (c) – Openda, Sesko

Augsburg

  • echipă care sezon de sezon trage cu dinții să obțină un rezultat pozitiv și cumva reușește lucrul acesta și se salvează de la retrogradare.
  • Sezonul acesta l-a început timid, iar după trei etape nu a reușit să câștige, ci a obținut două remize și într-un joc a pierdut, 1-3, pe terenul lui Bayern.
  • Cel mai recent dintre dueluri s-a disputat acasă, cu VFL Bochum. 2-2 a fost scorul unui meci în care a condus cu 1-0 și 2-1. În urma jocului a urcat pe 12, cu 2 puncte.

Echipă probabilă: Dahmen – Gumny, Bauer, Uduokhai, Pedersen – Vargas, Engels, Dorsch, Demirovic (c) – Beljo, Tietz

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga! Ai superoferte și peste 200 de opțiuni pentru fiecare eveniment în parte!

Plasează pariul