Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Koln vs Wolfsburg ponturi și pronosticuri 26.08.2023

Sâmbătă, de la ora 16:30, pe RheinEnergieStadion din Koln, formația gazdă primește vizita lui VFL Wolfsburg într-un meci din runda 2 a campionatului Germaniei. Jocul va fi arbitrat de Matthias Jolleneck (36 de ani) care va sta la centru pentru a 58-a oară în primul eșalon.. În tot acest timp are o medie de 4,4 cartonașe galbene, a arătat 10 cartonașe roșii și de 15 ori a indicat punctul cu var.
Koln vs Wolfsburg
August 26,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Koln vs Wolfsburg

Nu au marcat ambele și sub 2,5 goluri s-au înscris în meciurile în care au fost implicate cele două formații în runda inaugurală. Cu toate acestea, Wolfsburg pare că este ceva mai hotărâtă și cred ca va plecat neînvinsă  de pe terenul adversarului său. X2 este recomandarea mea, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Koln – Wolfsburg

Peste 3,5 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Koln

  • Una caldă și una rece pentru FC Koln în acest debut de sezon. Câștigat primul meci, dar a făcut cu greu. 3-1 a fost scorul partide cu Osnabruck din Cupa Germaniei.
  • În campionat nu a fost atât de norocoasă și deși cu greu a lăsat-o pe Dortmund să ajungă la poarta apărată de Schwabe, a pierdut pe final de meci.
  • Scorul meciului de pe Signal Iduna Park a fost 0-1. Singurul gol al meciului a fost înscris destul de târziu de vicecampioana Germaniei, în minutul 88.
    Echipa probabilă: Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Paqarada – Ljubicic, Martel – Carstensen, Kainz (c), Waldschmidt – Selke

Wolfsburg

  • VFL a debutat cu două victorii fără gol primit în tot acest timp în care a și marcat de opt ori. Șase goluri au venit în victoria care a dus-o în șaisprezecimile Cupei Germaniei, 6-0 cu TuS Makkabi Berlin.
  • Debutul a fost la fel de fericit și în campionat, unde atacantul Jonas Wind a adus victoria prin dubla pe care a marcat-o în fața nou-promovatei Heidenheim.
  • A fost un duel dominat autoritar de „lupi” care au avut opt șuturi pe poarta lui Heidenheim, iar Casteels a avut o singură intervenție.

Echipă probabilă: Casteels (c) – Baku, Lacroix, Zesiger, Maehle – Svanberg, Gerhardt, Majer – Cerny, Wind, Wimmer

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din top 5 ligi europene!

Plasează pariul