Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Koln vs Wolfsburg ponturi pariuri și pronostic analizat 25.02.2023

FC Koln și VFL Wolfsburg se duelează în etapa cu numărul 22, iar jocul lor se va disputa pe RheinEnergieStadion. Partida are programată ora 16:30, ora de începere și este transmisă live, prin funcția de streaming a caselor de pariuri populare.
Koln vs Wolfsburg
February 25,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Koln vs Wolfsburg

Este lesne de înțeles că după ce au pierdut la scor în ultima rundă, probabil că cele două echipe vor fi mult mai pragmatice. Sub 2.5 goluri este recomandarea mea pentru acest duel, pariu în cotă 1.95 la Superbet.

Ponturi Koln – Wolfsburg

Scor corect 0-2 - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Koln

  • Eliminată din toate competițiile unde a fost angrenată, FC Koln este focusată strict pe campionat, acolo unde în runda trecută a cedat neașteptat de ușor.
  • Puteam să mizez că înscrie pe terenul lui Stuttgart, însă nu a făcut-o și mai mult decât atât a pierdut și cu scorul de 0-3. Astfel, a pus capăt unui șir de nouă meciuri consecutive fără eșec.
  • În clasament răsuflă ușurată pentru moment, deoarece ocupă locul 12, are 26 de puncte, dar câțiva pași greșiți o pot arunca în lupta pentru retrogradare. Șapte puncte stau între ea și locul 16, care duce la baraj.

Echipă probabilă: Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Hector (c) – Skhiri, Martel – Maina, Huseinbasic, Kainz – Tigges

Andersson, Dietz, Limnios, Pedersen, Uth, Thielmann sunt accidentați.

Wolfsburg

  • Se întâmplă ceva cu VFL Wolfsburg, echipă care de cinci meciuri nu mai reușește să învingă pe nimeni. În tot acest timp a înregistrat patru înfrângeri și un rezultat de egalitate.
  • Mai mult decât atât, în urmă cu o săptămână a evoluat contra celor de la Leipzig, iar statutul de gazdă nu a fost util. 0-3 a fost scorul unei partide în care a fost dominată autoritar.
  • Cu doar 30 de puncte, a căzut pe locul 7 și acum este la 8 puncte în spatele echipei care se află pe poziția a 6-a. În următoarea etapă primește vizita lui Frankfurt, chiar cea care acum este în fața ei.

Echipă probabilă: Casteels – Baku, Guilavogui, Van de Ven, Otavio – Svanberg, Arnold (c), Gerhardt – Wimmer, Wind, Kaminski

Bornauw este suspendat.

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul