Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Koln vs Hoffenheim ponturi și pronosticuri 16.09.2023

De la ora 16:30, FC Koln și TSG Hoffenheim vor fi rivale în runda 4 din Bundesliga. Meciul se joacă pe RheinEnergieStadion.
Koln vs Hoffenheim
September 16,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Koln vs Hoffenheim

Ambele echipe au profitat de perioada de pauză și au jucat meciuri amicale în care ofensivele și-au arătat pofta de joc. În ceea ce o privește pe Hoffenheim a jucat la fel de agresiv și în campionat, iar dacă va menține ritmul atunci se anunță peste 2,5 goluri, iar cota este 1.60 la Superbet.

Ponturi Koln – Hoffenheim

victorie Middlesbrough - Cota 1.80⭐
Pariază acum

Koln

  • Fără victorie după cele trei meciuri care deja s-au disputat din noua stagiune, FC Koln are nevoie de un joc total diferit decât a arătat în tot timpul acesta.
  • A debutat cu un eșec în stil italian pe Signal Iduna Park unde Borussia s-a impus cu scorul de 1-0 și tot la un gol diferență a pierdut și cu Wolfsburg (1-2).
  • În runda anterioară a obținut și primul punct al sezonului. Florian Kainz a marcat unicul gol al echipei sale și reușita prin care a condus-o cu 1-0 pe Frankfurt chiar la ea acasă. 1-1 a fost scorul final după ce „vulturii” au marcat în minutul 87.

Echipă probabilă: Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Paqarada – Ljubicic, Carstensen – Maina, Kainz (c), Waldschmidt – Selke

Hoffenheim

  • În runda precedentă a făcut un meci foarte bun împotriva lui Wolfsburg. A fost gazdă și la finalul jocului tabela a indicat 3-1.
  • adevărată adeptă a stilului ofensiv, TSG a încheiat cu ambele marchează & peste 2,5 goluri toate cele trei meciuri din acest sezon.
  • Drept urmare, o regăsim pe locul 6, cu 6 puncte. Trecut cu 3-2 de Heidenheim și a pierdut cu 1-2 în fața lui Freiburg.

Echipă probabilă: Baumann (c) – Kabak, Vogt, Brooks – Kaderabek, Prömel, Grillitsch, Skov – Kramaric – Bebou, Weghorst

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul