Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Koln vs Bremen ponturi și pronosticuri 21.01.2023

Sâmbătă, odată ce s-a făcut ora 19.30 trebuie să știi că va avea loc și fluierul de start al partidei FC Koln - Werder Bremen. Partida de pe RheinEnergieStadion are loc în runda cu numărul 16.
Koln vs Bremen
January 21,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Koln vs Bremen

Cu rezultate foarte bune în ultimele lor de pregătire, Koln și Bremen s-ar putea să ne ofere un meci frumos, așa cum se vede des în fotbalul german. Spun lucrul acesta pentru că și în duelurile directe din ultimii trei ani am văzut mereu goluri de o parte și de cealalta. Ambele marchează este recomandarea mea, cotă  1.55 la Superbet.

Ponturi Koln – Bremen

X2 pauză – X2 final - Cota 1.60⭐
Pariază acum

FC Koln

  • Steffen Baumgart a reușit ca alături de echipa lui să câștige ultimele trei meciuri, însă acestea au fost meciuri test, contra Lommel SK, Ham burger SV și Meppen.
  • În campionat nu a dat înapoi, cel puțin în ultimele trei meciuri în care a pierdut de fiecare dată. 0-2 vs Freiburg, 1-2 cu Leverkusen și 0-2 cu Hertha Berlin, cel mai recent meci oficial pe care l-a avut.
  • În clasamentul general se află pe locul 13, cu 17 puncte, la doar trei puncte distanță de prima echipă care se află pe loc ce amenință cu retrogradarea. Cu alte cuvinte, o nouă înfrângere o poate costa locul neutru pe care se află.

Echipă probabilă: Schwäbe – Schmitz, Hübers, Chabot, Hector (c) – Skhiri, Martel – Mainz, Ljubicic, Kainz – Tigges

Accidentați: Andersson, Dietz, Kilian, Lemperle, Limnios, Pedersen, Thielmann, Uth

Werder Bremen

  • Bremen a strălucit în meciurile de pregătire din finalul anului trecut, cât și în cele disputate anul acesta. Are cinci meciuri consecutive fără eșec, dintre care patru victorii și remiza cu St. Gallen, 2-2.
  • Nu același noroc l-a avut și în precedentele două dueluri din Bundesliga. A fost acolo învinsă cu scorul de 6-1 de către Bayern Munchen și cu 2-1 de RB Leipzig, ceea ce a influențat puțin locul pe care se află.
  • Este ocupanta locului 9, cu 21 de puncte, la doar patru puncte în spatele ultimului loc care asigură prezența în ediția viitoare a cupelor europene. cu toate acestea, golaverajul său este unul negativ, -2.

Echipă probabilă: Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Friedl (c) – Weiser, Bittencourt, Groß, Gruev, Jung – Füllkrug, Ducksch

Accidentați: Agu, Burke, Schmid

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul