Kiel - Wolfsburg: "Lupii" stau la adapostul celor doua goluri avantaj

Luni seara, de la ora 21:30, pe “Holstein-Stadion” se joaca meciul dintre Kiel si Wolfsburg, partida retur a barajului de promovare/retrogradare. Confruntarea pleaca de la scorul de 1-3 pentru “lupi”.

Lipsa experientei jucatorilor lui Kiel si-a spus cuvantul inca dupa meciul din tur, cand au pierdut cu 1-3, intr-o partida in care s-au vazut condusi inca dupa primul sfert de ora, ceea ce a precitat putin lucrurile. De asemenea, tendinta echipei este sa piarda meciurilor decisive, la fel s-a intamplat si in derby-ul pentru locul al doilea, atunci cand a primit vizita celor de la Nurnberg, pierzand cu 1-3 si asta a trimis-o la baraj. Pe de alta parte, daca este sa privim partea pozitive, aceasta o reprezinta golul reusit de Kingsley Schindler, care, atunci aducea egalare si o tine in carti pe Holstein Kiel, in lupta pentru promovarea pe prima scena a fotbalului german, unde, poate ajunge daca se impune si cu 2-0.

Kiel: Kronholm – Herrmann; Schmidt; Czichos; Bergh – Kinsombi – Schindler; Muhling; Drexler; Lewerenz – Ducksch

Wolfsburg este din nou avantajata ca intrand la baraj in fata unei echipe cu lipsa de experienta in fata unor formatii din Bundesliga, iar asta s-a vazut si dupa meciul din tur. “Lupii” si-au continuat seria meciurilor bune avute pe teren propriu, unde, au dat sapte goluri in ultimele doua asemenea dispute. Faptul ca Origi, Brekalo si Malli, au inscris si au dus-o pe Wolfsburg in avantaj, este un motiv sa mergem pe o partida gandita defensiv. Cu toate ca are avantajul a doua goluri, are toate motivele sa-si faca griji in privinta ramanerii in Bundesliga, deoarece in precedentele doua asemenea jocuri, disputate in deplasare, Wolfsburg a pierdut cu 0-3 la Gladbach si 1-4 la Leipzig, scoruri, pe care le inregistreaza si acum, ar insemna sa mearga in Zweite.

Wolfsburg: Casteels – Verhaegh; Knoche; Brooks; William – Malli; Guilavogui; Arnold – Steffen; Origi – Brekalo

Fara indoiala este un meci pe care Kiel este nevoita sa-l gandeasca foarte bine tactic, deoarece orice gol inscris de formatia vizitatoare, o obliga sa puncteze pe ea de alte patru ori, asta pentru a promova. Teoretic raman sanse, dar practic cred ca este aproape imposibil, acesta fiind principalul motiv pentru care inclin sa mizez pe un meci total opus celui din tur, in care sa se inscrie cel mult doua goluri.