Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hoffenheim vs Union Berlin ponturi pariuri și pronostic analizat 20.05.2023

Sâmbătă, de la ora 16:30, la Sisheim, pe PreZero Arena se va disputa meciul Hoffenheim - Union Berlin al rundei cu numărul 33 din campionatul Germaniei.
Hoffenheim vs Union Berlin
May 20,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hoffenheim vs Union Berlin

Va trebui să urmărim cu interes duelul dintre cele două pentru că fiecare trage cu dinții de obiectivul pe care l-a propus. În consecință, dorința de victorie mă aștept să aducă al patrulea meci direct consecutiv în care să avem peste 2.5 goluri, iar cota acestui pariu este 1.90 la Superbet.

Ponturi Hoffenheim – Union Berlin

Peste 2.5 goluri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Hoffenheim

  • Depășită pentru a treia oară în ultimele patru runde, Hoffenheim a fost învinsă cu 2-1 de VFL Wolfsburg, dar meciul a avut loc pe teren străin.
  • În cel mai recent duel disputat pe terenul propriu a trecut cu scorul de 3-1 de Eintracht Frankfurt, ceea ce a făcut-o să urce pe locurile neutre.
  • Cu doar două runde înaintea finalului de sezon, Hoffenheim ocupă locul 14, cu 32 de puncte și are doar două puncte peste echipa care merge la baraj. Nu ar fi exclus să retrogradeze direct, dat fiind faptul că are doar trei puncte peste penultima clasată.

Echipă probabilă: Baumann (c) – Kabak, Brooks, Akpoguma – Bebou, Geiger, Prömel, Angelino – Kramaric – Baumgartner, Dabbur

Union Berlin

  • Încă aflată pe loc care asigură prezența în ediția viitoare a grupelor Champions League, Union Berlin a ajuns la 59 de puncte.
  • Un punct are mai puțin decât Leipzig, iar alte trei lungimi stau peste Freiburg, formația care se află pe loc de Europa League.
  • În ultima rundă joacă acasă, cu Bremen. Tot acasă a jucat și în runda anterioară când a dispus cu scorul de 4-2 de Freiburg.

Echipă probabilă: Ronnow – Doekhi, Knoche, Leite – Juranovic, Laidouni, Khedira (c), Haberer, Roussillon – Becker, Behrens

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul