Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hoffenheim vs Schalke ponturi pariuri și pronostic analizat 09.04.2023

De la ora 20:30, TSG Hoffenheim și Schalke se vor duela pe PreZero Arena. Meciul face parte din runda cu numărul 27 din Bundesliga.
Hoffenheim vs Schalke
April 09,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hoffenheim vs Schalke

Cu moralul ridicat după victoriile obținute în precedentele două dueluri, Hoffenheim are prima șansă în fața unui adversar accesibil din toate punctele de vedere. Victorie TSG Hoffenheim este recomandarea mea, cotă 2,00 la Superbet.

Ponturi Monchengladbach – Wolfsburg

Peste 2.5 goluri - Cota 2.15⭐
Pariază acum

Hoffenheim

  • Formația de pe PreZero Arena a reușit ca în precedentele două dueluri să obțină maximum de puncte. În tot acest timp a jucat cu Hertha Berlin și WErder Bremen.
  • Dacă cu două runde în urmă a trecut cu 3-1 de Hertha Berlin, Hoffe a reușit ca în runda anterioară să joace cu Bremen, pe terenul acesteia. 2-1 a fost scorul acelei partide.
  • În clasamentul general a urcat pe locul 15, cu 25 de puncte, având doar trei puncte peste Hertha, echipă care se află pe loc ce duce la baraj.

Bruun Larsen, Che, Dolberg și Promel sunt accidentați, iar Dabbur este suspendat.

Echipă probabilă: Baumann (c) – Vogt, Brooks, Akpoguma – Kaderabek, Geiger, Becker, Angelino – Baumgartner – Bebou, Kramaric

Schalke

  • Formația de la Gelsenkirchen se află pe penultima poziție, cu 21 de puncte, având un singur punct peste lanterna roșie VFB Stuttgart.
  • În runda anterioară a primit vizita lui Bayer Leverkusen și a suferit un nou eșec. 0-3 a fost scorul unei partide în care a fost egalitate la pauză.
  • Partea bună este că în ultimele patru deplasări a reușit să se mențină neînvinsă. A obținut trei rezultate de egalitate și o victorie, în ciuda faptului că este formația cu cele mai puține goluri înscrise în această postură.

Heekeren, Karaman, Kozuki, Polter, Uronen și van den Berg sunt accidentați.

Echipă probabilă: Fährmann – Brunner, Yoshida (c), Jenz, Matriciani – Kral, Krauß – Drexler, Zalazar, Bülter – Frey

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul