Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hoffenheim vs Hertha ponturi și pronosticuri 18.03.2023

De la ora 16:30, TSG Hoffenheim și Hertha Berlin sunt rivale în runda cu numărul 25 din campionatul de primă ligă a Germaniei. PreZero Arena este locul unde are loc partida.
Hoffenheim vs Hertha
March 18,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hoffenheim vs Hertha

Știu că Hoffenheim este ciuca bătăilor în ultimele etape, dar cum nici Hertha nu are o apărare solidă, mă aștept să vedem goluri de o parte și de cealaltă, așa cum a fost cazul la acel 1-1 din tur. Ambele marchează vă recomand, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Hoffenheim – Hertha

Ambele marchează - Cota 1.75⭐
Pariază acum

Hoffenheim

  • Fără victorie în 2023, Hoffenheim este în cădere liberă, iar lucrul acesta o aduce pe ultimul loc în Bundesliga. Într-adevăr, are 19 puncte, unul mai puțin decât VFB Stuttgart, care se află pe loc de baraj.
  • În runda anterioară a jucat ceva mai bine, dar tot insuficient cât să obțină un rezultat pozitiv. 1-2 a fost scorul meciului de la Freiburg, a opta înfrângere consecutivă în competițiile interne.
  • Din nefericire pentru ea, în cele 12 meciuri disputate în deplasările acelui sezon a reușit doar două victorii. Ultimele cinci deplasări au fost pierdute de trupa din Sisheim.

Echipă probabilă: Baumann (c) – Kaderabek, Brooks, Akpoguma – Skov, Geiger, Stiller, Angelino – Baumgartner – Bebou, Dabbur

Hertha

  • În deplasare a pierdut ultimele cinci dueluri, dar lucrurile sunt puțin mai diferite când joacă pe terenul propriu, acolo unde a reușit să înscrie și în runda anterioară.
  • A primit vizita lui FSV Mainz în etapa trecută, atunci când a reușit repede să deschidă scorul prin Ngankam, printr-un penalty.
  • În continuare este în lupta pentru supraviețuire, deoarece se află pe locul 15. Este primul loc deasupra linie roșii, cu 21 de puncte, unul mai mult decât primele două echipe care pot retrograda.

Echipă probabilă: Christensen – Uremovic, Kempf, Dardai – Richter, Tousart, Cigerci, Serdar, Plattenhardt (c) – Ngankam, Niederlechner

Pariază la Superbet pe meciurile din prima ligă de fotbal a Germaniei!

Plasează pariul