Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hoffenheim vs Freiburg ponturi pariuri și pronosticuri 19.08.2023

Hoffenheim vs Freiburg este duelul din prima etapa din Bundesliga. Meciul va avea loc sâmbătă, 19 august 2023, începând cu ora 16:30. Joc spectaculos?
Hoffenheim vs Freiburg
August 19,2023
16:30

Ponturi Hoffenheim vs Freiburg

sub 2.5 goluri - cotă 1.90 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hoffenheim vs Freiburg

Este un meci deschis oricărui rezultat, joc în care orice este posibil. Atât Hoffenheim, cât și Freburg pot obține cele 3 puncte și cred că un pariu pe goluri la NetBet este cea mai bună opțiune, asta pentru că sunt două formații care practică un fotbal ofensiv. Recomand pronosticul „ambele marchează”, la o cotă de 1.58!

Hoffenheim

  • Hoffenheim a avut mari emoții cu retrogradarea în sezonul precedent. S-a clasat doar pe locul 12, având doar 3 puncte peste zona locurilor retrogradabile.
  • Gazdele au disputat deja un meci oficial în actuala stagiune, în Cupa Germaniei, acolo unde au trecut de Lubeck în turul II preliminar (scor 1-4).
  • Hoffenheim a câștigat doar de două ori cu Freiburg în ultimele 10 dueluri directe. Poate câștiga din nou? 2.28 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Baumann – Kabak, Brooks, Vogt – Kaderabek, Grillitsch, Promel, Stiller, Bulter – Bebou, Kramaric

Freiburg

  • Freiburg a fost surpriza plăcută din ediția precedentă din Bundesliga. Aceștia s-au clasat pe locul 5, loc de grupele Europa League, însă trebuie spus faptul că pentru multă vreme au fost lideri în clasament.
  • La fel ca adversara sa, Freiburg vine după meciul din Cupa, 0-2 cu modesta Oberachern.
  • Domină categoric duelurile directe cu Hoffenheim, cel puțin din ultima perioadă. În stagiunea precedentă, Freiburg nu pierdea cu aceștia – 0-0 în tur și 2-1 în retur. Urmează un nou succes? 2.95 este cota!

ECHIPA PROBABILĂ: Atubolu – Sildillia, Ginter, Lienhart – Kubler, Keitel, Eggestein, Gunter – Grifo, Sallai – Gregoritsch

Pariază pe COTA 1.58 la NetBet!

Plasează pariul