Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hoffenheim vs Frankfurt ponturi și pronosticuri 06.05.2023

De la ora 16:30, la Sisheim, Hoffenheim și Eintracht Frankfurt se vor duela în cadrul rundei cu numărul 31 din campionatul Germaniei.
Hoffenheim vs Frankfurt
May 06,2023
16:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Hoffenheim vs Frankfurt

Situația gazdelor nu este una tocmai bună, iar moralul este scăzut după ce tocmai au suferit a treia înfrângere consecutivă. Voi miza totuși pe experiența individuală a jucătorilor pe care Eintracht îi are și vă recomand victorie Frankfurt, cotă 3.00 la Superbet.

Ponturi Hoffenheim – Frankfurt

Victorie Karolina Muchova - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Hoffenheim

  • Trei victorii par că au fost de ajuns pentru Hoffenheim care a ajuns la trei meciuri consecutive fără succes în campionat. A fost egalul cu Bayern cât și cele două înfrângeri suferite în fața echipelor Koln și Leipzig.
  • În runda anterioară a fost echipă oaspete în partida cu Leipzig unde singurul gol al meciului a fost înscris încă din prima repriză.
  • Evoluția echipei per total o aduce pe locul 14, cu 29 de puncte. Stă sub amenințarea retrogradării, dat fiind faptul că se află pe locul 14, cu 29 de puncte.

Echipa probabila: Baumann (c) – Kabak, Brooks, Bicakcic – Kaderabek, Geiger, Angelino – Kramaric, Baumgartner – Dabbur, Bebou

Frankfurt

  • După patru meciuri consecutive în care nu a reușit să câștige, Frankfurt a dat lovitura abia în Cupa Germaniei unde s-a calificat în ultimul act.
  • În prima parte a săptămânii a evoluat pe terenul lui Stuttgart unde a câștigat cu scorul de 3 la 2. De remarcat că a fost condusă cu scorul de 1 la 0 după primele 45 de minute.
  • În clasament se află pe locul 9, cu 43 de puncte. Sunt cinci puncte mai puține decât ultimul loc care duce în Europa Conference League.

Echipa probabila: Trapp – Tuta, Haseba, Lenz – Buta, Rode (c), Sow, Dina Ebimbe – Kamada, Götze – Kolo Muani

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul