Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hoffenheim vs Dortmund ponturi pariuri și pronostic analizat 25.02.2023

Sâmbătă, ora 16:30, Sisheim, PreZero Arena, Hoffenheim și Borussia Dortmund se vor duela în etapa cu numărul 22 din Bundesliga. Meciul este transmis și de Digi Sport 4 & Prima Sport 3.
Hoffenheim vs Dortmund
February 25,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hoffenheim vs Dortmund

Situația gazdelor este dezastruoasă fie și sub comanda noului antrenor, ceea ce înseamnă că Borussia ar putea face din nou spectacol precum o face din 2020, de când este neînvinsă în meciurile directe. Victorie Borussia Dortmund este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi Hoffenheim – Dortmund

peste 2.5 goluri - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Hoffenheim

  • Situația lui Hoffenheim nu este deloc grozavă și nu cred că greșesc dacă spun că antrenorul Pellegrino Matarazzo are o misiune grea. Acesta a fost numit pe 8 februarie și în cele două meciuri pe care deja le-a condus, echipa lui a fost învinsă.
  • TSG a cedat cu 1-3 în fața lui Leverkusen, iar în runda anterioară a fost învinsă de către Augsburg, cu scorul de 1 la 0, în ceea ce a fost a opta partida la rând fără succes.
  • Toate aceste rezultate au efect imediat și în clasament, unde Hoffenheim a căzut pe locul 15, cu 19 puncte. Are două puncte distanță peste Hertha, penultima clasată.

Echipă probabilă: Baumann (c) – Kabak, Bicakcic, Brooks – Kaderabek, Geiger, Delaney, Angelino – Baumgartner – Bebou, Kramaric

Bruun, Larsen, Skov și Promel sunt accidentați.

Dortmund

  • Continuă evoluția excelentă a formației de pe Signal Iduna Park, care tocmai ce a trecut cu scorul de 4-1 de Hertha Berlin. Meciul s-a jucat la Dortmund, iar golurile echipei gazdă au fost înscrise de Adeyemi, Malen, Reus și Julian Brandt.
  • să fie interesant cum gestionează cele ce urmează, deoarece după acest joc va juca cu Leipzig și apoi cu Chelsea, în două competiții diferite.
  • nouă victorie în disputa cu Hoffenheim o poate face lider. Este pe 2, cu 43 de puncte, la egalitate cu Union Berlin și liderul Bayern Munchen, doar golaverajul despățindu-le.

Echipă probabilă: Kobel – Ryerson, Süle, Schlotterbeck, Guerreiro – Can, Bellingham – Brandt, Reus (c), Bynoe-Gittens – Haller

Adeyemi, Duranville, Kamara, Morey, Moukoko, sunt cu toții accidentați.

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul