Hoffenheim - RB Leipzig. Cel puțin 3 reușite în toate confruntările directe

Bundesliga continuă recitalul de partide spectaculoase și în acest weekend, pregătind fanilor dornici de fotbal nemțes o serie de jocuri ce cu siguranță vor fi pe placul acestora. Cea mai interesantă partidă este cea dintre Hoffenheim și RB Leipzig programată de la ora 16:30 pe Wirsol Rhein-Neckar Arena.
Hoffenheim Leipzig

Hoffenheim a realizat lucruri importante în sezonul trecut prin ocuparea locului secund în Bundesliga, lucru ce trebuie apreciat dacă stăm să privim totuși la faptul că Julian Nagelsmman deține doar 32 de ani, un antrenor extrem de tânăr și motivat să își facă meseria cum se poate mai bine, având un lot de fotbaliști pe mai multe vârste, dar se pare că toți ascultarea nu este nicidecum o problemă pentru acesta. Hoffe se situează după aceste 5 etape doar pe locul 9, reușind să strângă doar 7 puncte. Albaștrii au avut dueluri importante cu Dortmund și Bayern Munchen din care nu au scos decât un singur punct, chiar weekendul trecut în fața galbenilor, deși victoria le-a scăpat printre degete în ultimele minute. În etapa intermediară a reușit să spargă gheața și să câștige la Hannover cu un 3-1 de excepție, având moralul ridicat înaintea jocului din această după-amiază.

RB Leipzig nu pare să se fi așezat foarte bine în ghete sezonul acesta, având mari discrepanțe tactice în decursul acestor etape, iar antrenorul german Ragnick este obligat să transforme această echipă într-una care să se lupte la primele locuri, însă până atunci trebuie să rezolve o parte din problemele de anul trecut. RB Leipzig deține un lot impresionant de fotbaliști cu care cu siguranță ar putea face performanță însă lipsa capacității de concentrare și de poziționare în teren declanșează o întreagă serie de erori pe parcursul partidei. Totuși, dacă până acum câteva săptămâni, Forsberg&Co nu reușea să lege prea multe rezultate pozitive, recent au ajuns la cifra cu numărul 4 de jocuri fără înfrângere. Leipzig se află pe locul 8 cu 8 puncte și având un golaveraj de 8 la 8, extrem de echilibrat însă nevoia de puncte o va transforma dintr-o formație mulțumită cu un punct într-una dornică de a câștiga.

Mai mereu am avut parte de dueluri extrem de spectaculoase între cele două formații în care tabela de la final a arătat cel puțin 3 goluri, iar cu siguranță și de această dată va fi același lucru deoarece lipsa de puncte și forma relativ bună prin care trec ambele echipe va încuraja jocul spre unul dinamic, cu multe faze de poartă prin prisma lotului de fotbaliști pe care îl dețin. Voi miza astfel pe cel puțin 3 reușite în acest meci și chiar pentru curajoși voi sugera chiar 4.

Pont pariuri Franța - Germania