Hoffenheim - Frankfurt. Ponturi pariuri și cote

Meciul zilei din Bundesliga se dispută începând cu ora 16:30 și va alinia la centru două formații ce se află într-o formă destul de slabă însă acest meci poate fi prilejul unui nou start pentru una dintre ele. Hoffenheim va da piept cu Frankfurt în această rundă cu numărul 7 și speră să aducă victoria pentru proprii fani.
Hoffenheim frankfurt

Hoffenheim realizează lucruri nu chiar atât de frumoase pe cât se aștepta lume alături de Nagelsmann, dar echipa din regiunea Rhein-Neckar are încredere în capacitățile celui mai tânăr antrenor german că va putea redresa lucrurile. În vârstă de 31 de ani, germanul are calitățile necesare unui manager de succes și cred că este în măsură să conducă clubul spre o culme cât mai înaltă în Germania. Anul trecut a reușit să termine pe locul 4 cu Hoffe, și speră cât mai repede ca forma aceasta slabă să o ia pe o pantă ascendentă, dar meciurile de UCL îi îngreunează foarte mult rezolvarea problemelor. Hoffe se află pe locul 12 cu 7 puncte, fiind la o distanță de 8 față de cupele europene, însă albaștrii nu își fac mari probleme din acest punct  de vedere. Două înfrângeri au suferit albaștrii în ultimele două jocuri, ambele venind pe propria arenă în fața celor de la Leipzig și Manchester City.

Frankfurt se deplasează pe terenul celor de la Hoffenheim încercând să obțină toate cele trei puncte în această seară însă este conștientă de dificultatea acestei partide și va aborda cât se poate de atent meciul de pe Rhein Neckar Arena. Fosta echipă a lui Niko Kovac nu reușește să aibă aceeași atitudine și aceleași reușite ca în sezonul precedent, însă cu un restart total în această după-amiază ar putea să o ia de la capăt, dar de această dată pe o pantă nu mai într-o formă ascendentă. Germanul Breitenreiter, actualul tehnician al celor de la Frankfurt, se situează alături de echipa sa pe locul 11, la egalitate de puncte cu Hoffe, având un golaveraj de identic cu aceasta, 10 goluri marcate și tot atâtea primite. Singura diferență din cadrul formației lui Breitenreiter este moralul fotaliștilor săi care este ceva mai ridicat după victoria în urmă cu ceva vreme de pe teren propriu contra lui Hannover, scor 4-1.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hoffenheim – Frankfurt

Meciul are toate premisele să se îndrepte spre o partidă cu multe reușite în această după-amiază, dar conform statisticilor înregistrate între cele două formații, nu s-au mai înscris mai mult de două goluri de mai bine de 3 ani de zile, dar bineînțeles este loc în această după-amiază ca istoria să fie rescrisă sub o altă formă. De aceea, voi miza pe un rezultat cu minimum 4 goluri pe tabelă deoarece mergând în tandem în acest moment, ar putea ca fiecare să înscrie măcar un gol în poarta celeilalte, iar la final să vedem un rezultat de egalitate.

Pont pariuri Hoffenheim - Lyon