Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hertha vs Mainz ponturi și pronosticuri 11.03.2023

De la ora 16:30, pe Olympiastadion din Berlin, Hertha primește vizita lui Mainz, totul având loc în runda cu numărul 24 din Bundesliga.
Hertha vs Mainz
March 11,2023
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hertha vs Mainz

Oricând ar putea să cadă pe ultimul loc, dar cum joacă pe terenul propriu și acolo caută a treia victorie consecutivă în această postură. Rămâne de văzut dacă este capabilă să fie la înălțime, dar mă aștept să nu piardă și atunci recomandarea mea este 1X, pariu în cotă 1.60 la Superbet.

Ponturi Hertha – Mainz

1X - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Hertha Berlin

  • În etapa trecută nu a putut să fie peste Bayer Leverkusen, ceea ce s-a văzut și în acel duel. 1-4 a fost scorul meciului cu Bayer.
  • Evoluția ei în meciul cel mai recent disputat acasă a fost cu totul alta. A trecut cu 2-0 de Augsburg și ajunge la două victorii consecutive în fața propriilor suporteri.
  • În clasament trăiește periculos fiecare duel pe care îl mai are. Se află pe locul 14, cu 20 de puncte, la un punct peste ultimele patru clasate.

Echipă probabilă: Christensen – Rogel, Uremovic, Kempf – Richter, Tousart, Cigerci, Serdar, Plattenhardt (c) – Lukebakio, Niederlechner

FSV Mainz

  • Mainz este într-o perioadă bună, dar acum are neșansa de a se duela cu Hertha, o echipă al cărui joc este în creștere în meciurile de pe terenul propriu.
  • Pare că nu are teamă de nimeni, totul după ce a reușit să câștige ultimele patru meciuri din campionat. Cel mai recent dintre ele este duelul cu Hoffenheim, 1-0 fiind scorul în acel duel.
  • În urma celor întâmplate în această stagiune, Mainz a urcat pe locul 7, cu 35 de puncte, la patru lungimi în spatele lui Frankfurt, ultima care ocupă loc de Champions League.

Echipă probabilă: Zentner (c) – Hanche-Olsen, Bell, Fernandes – da Costa, Barreiro, Stach, Caci – Lee – Ingvartsen, Ajorque

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul