Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hertha vs Hoffenheim ponturi și pronosticuri 02.10.2022

Duminică, începând cu ora 16:30, pe Olympiastadion din Berlin, Hertha Berlin va evolua în compania lui TSG Hoffenheim, iar meciul contează pentru runda 8 din Bundesliga. Digi Sport 4 și Prima Sport 3 îți oferă această posibilitate de a viziona partida direct din propria sufragerie.
Hertha vs Hoffenheim
October 02,2022
16:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hertha vs Hoffenheim

Greu de spus dacă într-adevăr există o favorită în acest joc, însă mă bazez pe faptul că gazdele sunt bune încasatoare și vă recomand X2, cota pariului este 1.45 la Superbet.

Ponturi Hertha – Hoffenheim

Sub 2.5 goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Hertha Berlin

  • Profitând puțin de pauză, formația berlineză a programat un amical cu amatorii de la 1.FC Frankfurt pe care i-a ridiculizat cu un neverosimil 8-0.
  • Și în campionat a început să fie mai solidă pe faza de atac, dar încă rămâne fragilă pe partea de apărare și asta s-a văzut. Într-un singur duel a scăpat fără ca adversarul să introducă mingea în poarta apărată de Christensen.
  • În etapa trecută a dat lovitura la Mainz, acolo unde a smuls un punct. 1-1 a fost scorul, iar datorită celor întâmplate, Hertha a urcat până pe locul 13, cu 6 puncte. Are acelați număr de puncte ca Schalke, dar un golaveraj mai bun, -2.

Echipa probabilă: Christensen – Kenny, Uremovic, Kempf, Plattenhardt – Lukebaki, Tousart, Sunjic, Serdar – Kanga, Ejuke

TSG Hoffenheim

  • Aflată pe locul 5, cu 13 puncte, TSG Hoffenheim pare într-o formă modestă și dovadă celor afirmate că a câștigat un meci din ultimele trei disputate în Bundesliga.
  • În etapa trecută a fost gazdă pentru derby-ul de clasament cu ocupanta locului 4, Freiburg SC, într-un duel încheiat așa cum a început, 0-0.
  • Totodată, singurele înfrângeri suferite de TSG în decursul acestui sezon, au venit cu ea în rolul de echipă vizitatoare. Acolo a obținut trei puncte din nouă maxim posibile.

Echipa probabilă: Baumann – Kabak, Vogt, Nsoki – Kaderabek, Promel, Geiger, Angelino – Baumgartner – Rutter, Kramaric

Pariază la Superbet pe meciurile din Bundesliga!

Plasează pariul