Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hertha vs Bochum ponturi pariuri și pronostic analizat 20.05.2023

De la ora 16:30, sâmbătă, pe Olympiastadion se va disputa meciul dintre Hertha Berlin și VFL Bochum din runda 33 a campionatului Germaniei.

Ponturi pariuri și pronostic analizat Hertha vs Bochum

Ultima clasată are nevoie disperată de victorie și chiar și așa nu este sigură de locul său măcar la baraj. Cu nevoie disperată de puncte mă aștept să joace cu garda jos din primul minut și atunci ambele marchează este recomandarea mea, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Hertha – Bochum

victorie Irina Begu la minim 3 game-uri - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Hertha Berlin

  • Evoluția berlinezilor i-a adus în postura de a ocupa ultima poziție în Bundesliga, cu  25 de puncte și sunt ca și retrogradați în 2. Bundesliga. Mai mult decât atât,  vin acum după rezultate foarte slabe.
  • În runda anterioară, puși în postura de oaspeți, jucătorii Herthei au pierdut cu scorul de 2-5 meciul de la Koln și au înregistrat a patra înfrângere din ultimele cinci dueluri.
  • În consecință, sunt cinci puncte între ea și locul 16 care duce la barajul de menținere în primul eșalon, iar în joc mai sunt doar șase puncte.
  • Echipă probabilă: Christensen – Kenny, Rogel, Kempf, Plattenhardt (c) – Tousart, Dardai – Lukebakio, Niederlechner, Richter – Jovetic

Bochum

  • Aflată pe locul 15, VFL Bochum are 31 de puncte și luptă să evite retrogradarea și locul care duce la baraj față de care a reușit să acumuleze doar un punct mai mult.
  •  În runda anterioară a reușit să treacă cu scorul de 3-2 de Augsburg într-un joc în care nu și-a pus vreo secundă întrebarea dacă va câștiga. A condus cu 1-0 încă din minutul 2.
  • Va juca în deplasare acum, postură unde în ultimele cinci meciuri a câștigat doar o singură dată și a primit gol în celelalte patru dueluri.
  • Echipă probabilă: Riemann – Janko, Ordets, Masovic, Soares – Losilla (c), Stöger – Asano, Förster, Antwi-Adjei – Hofmann

Pariază la Superbet pe meciurile din fotbalul german!

Plasează pariul