Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Hertha Berlin vs Augsburg ponturi pariuri si pronosticuri 25.02.2023

Confruntarea dintre Hertha Berlin și Augsburg este una programată să se joace sâmbătă, în dată de 25 februarie, de la ora 16:30, aceasta contând pentru runda cu numărul 22 din Bundesliga, urmând să se desfășoare pe "Olympiastadion".
Hertha Berlin vs Augsburg
February 25,2023
16:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Hertha Berlin vs Augsburg

Este greu de anticipat cine se va impune în această înfruntarefiind deschisă pentru orice rezultat, motiv pentru care vom evita pariurile pe soliști. Ne așteptăm însă  avem parte de goluri la ambele porțiținând cont de faptul  cele două formații au mare nevoie de puncte, Hertha Berlin pentru a ieși din zona retrogradării, iar Augsburg pentru a rămâne cât mai departe de aceastaAșadarrecomandăm un pariu pe „ambele marchează„, într-o cotă de 1.65 oferită de Betano.

Ponturi Hertha Berlin – Augsburg

Ambele marchează - Cota 1.85⭐
Pariază acum

Hertha Berlin

  • Judecând după cotele oferite de agențiile de pariuri, este ușor favorită în această confruntare, ceea ce nu surprinde deloc, principalul sau avantaj fiind terenul propriu, acolo unde ar putea profita din plin de sprijinul propriilor fani.
  • Berlinezii au un parcurs dezamăgitor în actuala ediție de campionat, având în vedere faptul  se găsesc pe penultimul loc al clasamentului din Bundesliga, fiind la două puncte de ultimul loc ce se salvează de la retrogradare. Cele 21 de etape le-au adus patru victorii și cinci remize, suferind 12 înfrângeriîn toate aceste dueluri înscriind 25 de goluri, primind 40.
  • Ultimul meci disputat pe teren propriu a fost de bun augur pentru cei de la Hertha Berlin, aducându-le un succes, impunânduse cu un categoric 4-1 în fața celor de la Monchengladbach, pierzând însă apoi cu același scor în deplasarea de la Borussia Dortmund.

ECHIPA PROBABILA: Christensen; Rogel, Kempf, Dardai; Cigerci; Richter, Plattenhardt, Serdar, Tousart; Niederlechner, Ngankam

Augsburg

  • Are un parcurs mai bun decât al adversarei sale în aceasta ediție de campionat, însă casele de pariuri o dau  outsidera în această confruntare, așa cum era de așteptaturmând ce-i drept  aibă o misiune dificilăavând în vedere faptul  va juca în deplasare.
  • În prezent, gruparea oaspete se situează pe poziția a 13-a a clasamentului din Bundesliga, cu 24 de puncte, fiind la cinci puncte de zona retrogradării. Cele 21 de etape i-au adus șapte victorii, trei remize și 11 înfrângeriîn toate aceste partide înscriind 26 de goluri, primind cu zece mai multe.
  • Augsburg și-a câștigat ultimele trei partide disputate acasăînsă trebuie menționat faptul  este fără victorie în deplasare de șase partide, interval în care a suferit cinci înfrângeriultima dată pierzând cu 3-1 în fieful celor de la Mainz.

ECHIPA PROBABILA: Gikiewicz; Gumny, Gouweleeuw, Uduokhai, Veiga; Maier, Engels, Rexhbecaj, Demirovic; Yeboah, Berisha

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Hertha Berlin in campionat

Pariaza pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul