Meciul zilei: Hertha Berlin vs Bayern Munchen

Poate duelul serii din fotbalul european al acestei zile de vineri este cel dintre Hertha Berlin și Bayern Munchen, partidă programată din runda cu numărul 6 din Bundesliga începând cu ora 21:30. Gazdele au un start excelent de sezon precum oaspeții, astfel că putem asista la un joc extrem de interesant, mai ales că formația lui Kovac vine după un rezultat nu tocmai fericit care s-ar putea să le fi rănit orgoliul bavarezilor.
hertha bayern

Hertha Berlin realizează lucruri impresionante în acest start de sezon, iar premisele că situația va rămâne așa și în continuare sunt destul de mari deoarece pe lângă norocul care a apărut mai mereu în cadrul acestui club, se vede un profesionalism desăvârșit la formația din Berlin care nu are cum să reușească în astfel de circumstanțe. Cu un antrenor exemplar, Dardai fiind cel ales și sezonul acesta pentru a o conduce Hertha, cunoaște foarte bine lotul și simțit unde trebuie să mizeze mai mult pentru a reuși astfel de lucruri care se văd cu ochiul limpede. După 5 etape, Hertha se situează pe locul 4 cu 10 puncte, având un golaveraj de 10 la 7. Până în etapa intermediară, echipa din Berlin nu cunoscuse înfrângerea, având 3 succese la rând, dar Werder Bremen nu a fost de acord cu acest lucru și i-a administrat primul eșec din acest sezon.

Hertha echipa probabila: Kraft – Plattenhardt, Rekik, Stark, Lazaro – Maier, Lustenberger – Dilrosun, Duda, Kalou – Ibisevic

250RON Pariu fara risc
Pariază acum

Bayern Munchen pare să fi schimbat pe deplin foaia prin venirea lui Niko Kovac la echipă care a transmis alt suflu și altă filosofie trupei germane care însă la ora meciului nu pare să se simtă la fel de bine ca până acum, din simplu motiv că rezultatul de la mijlocul acestei săptămâni nu a fost pe placul bavarezilor. Formația antrenorului croat are un start fulminant de sezon competițional fie intern fie internațional, reușind să câștige absolut toate jocurile oficiale din vară și până acum, iar șansele că Bayern să triumfe în majoritatea competițiilor este foarte mare dacă jocul va crește de la meci la meci, iar capacitatea maximă va fi atinsă cât se poate de rapid. Cu 12 goluri marcate și 3 primite, Bayern nu se situează chiar la fel de bine în zona ofensivă cum era în alți ani, dar jocul acesta econom din punct de vedere al golurilor și mai bine concentrat pe zona defensivă  arată filosofia lui Kovac ce vrea să arate ca acest lucru le lipsea bavarezilor. Din păcate, improvizațiile din etapa intermediară cu Augsburg l-au costat 2 puncte în clasament, Bayern fiind egalată în ultimul minut.

Bayern Munchen echipa probabila: Neuer – Kimmich, Sule, Boateng, Alaba – Muller, Alcantara, Rodriguez – Gnabry, Lewandowski, Ribery

Ultimele confruntări directe de pe Olympiastadion au adus mai mereu complicații în rândul echipei din Munchen care nu a reușit să câștige la Berlin din 2016. În ultimii ani am avut parte de un egal și o victorie a celor de la Hertha, dar se pare că anul acesta lucrurile ar putea sta diferit însă voi miza totuși pe un rezultat cu gol marcat în ambele porți, pronosticul pe goluri fiind cel mai sigur în acest caz.

Pont Pariuri Slovenia - Cipru