Hannover - Hoffenheim. Vom vedea goluri în ambele porți?

O altă partidă in etapa cu numărul 5 din Bundesliga este cea dintre Hannover și Hoffenheim programată de la ora 21:30 pe HDI Arena. Atacul este principala armă a celor două formații într-o astfel de confruntare în care toate cele trei puncte contează cel mai mult.
hannover Hoffenheim

Hannover are un start de sezon destul de slab dacă stăm să ne raportăm la reușitele de până acum a formației condue de Breitenreiter. Cu 2 puncte acumulate până în acest moment și aflându-se pe locul 16 și având un golaveraj de 3 la 6, Hannover nu strălucește deloc și are nevoie de o revigorare atât la nivelul jocului cât și în ce privește tactica din teren. În aceste jocuri, formația preferată de antrenorul lui Hannover nu s-a mișcat deloc bine, însă răbdarea contează cel mai mult în astfel de momente deoarece președintele poate lua o măsură cât se poate de rapid. După un 3-2 pe terenul celor de la Leipzig, a urmat o nouă înfrângere la Dusseldorf, de la ambele luându-și 5 goluri în total, suferind foarte mult pe faza defensivă.

Hoffenheim nu are nici ea start-ul de sezon la care se aștepta la începutul campionatului însă albaștrii au încredere în propriilor forțe că pot izbuti un rezultat pozitiv pe HDI Arena sau chiar maximul oferit de acest meci în ce privește punctele. Hoffe a încercat să își dea un restart alături de cel mai tânăr antrenor din Bundesliga, Nagelsmman fiind cel care a fost ales pentru readucerea lui Hoffenheim și anul viitor în grupele UCL. După înfrângerea extrem de suprinzătoare în fața lui Dusseldorf cu scorul de 2-1, a urmat un punct prețios scos la Donetsk contra Sahtiorului, prestație pozitivă ce a continuat și după acest meci chiar în campionat. Weekendul acesta a adus un alt rezultat de egalitate contra lui Dortmund, scor 1-1, însă lucrurile s-au prezentat mult mai bine pentru albaștrii și chiar cu un om în plus nu au mai putut să reziste și ultimele jocuri fără gol primit.

Hoffenheim nu este văzută prea bine în această deplasare deoarece dorința celor de la Hannover de a bifa primul succes este uriașă, iar faptul că de mai bine de 10 ani, gazdele au reușit să înscrie în toate jocurile contra lui Hoffe, având și de această dată o astfel de șansă dacă prestația defensivă a albaștrilor nu va fi la fel de ridicată ca cu Dortmund. Voi miza totuși pe un gol marcat de Hannover și implicit pe un rezultat pozitiv al acesteia.

Pont pariuri Armenia - Macedonia