Hannover - Dortmund. Vom vedea spectacol pe HDI-Arena?

Tocmai ce începuse noul sezon de Bundesliga și deja avem de a face cu a doua etapă din cel mai prestigios campionat din Germania. Capul de afiș al acestei zile de vineri este partida dintre Hannover și Borussia Dortmund, duel ce se anunță extrem de spectaculos dacă privim la cele două formații care se vor înfrunta. Atât gazdele cât și oaspeții au debutat cu rezultate pozitive, iar de aceea putem asista la un recital de goluri în această seară în jurul orei 21:30 în direct pe Telekom Sport.
hannover dortmund

Hannover va disputa primul joc din noul sezon pe HDI-Arena și speră să debuteze cu dreptul în această seară deși lucrurile sunt extrem de complicate pentru gazde care vă da piept cu poate cel mai ridicat moral de după primul joc. Formația condusă de germanul Breitenreiter a reușit să evite retrogradarea în sezonul trecut și iat-o din nou în luptă pentru pozițiile superioare din clasament, deși diferența de valoare va exista cu siguranță. În primul joc din noul sezon, Hannover  a remizat pe terenul lui Werder Bremen, obținând astfel primul punct pe anul acesta, iar antrenorul neamț speră ca băieții săi să repete acest rezultat măcar și în partida de diseară. La Bremen lucrurile s-au derulat relativ bine pentru Hannover care încă prezintă câteva probleme ce ar trebui rezolvate cât se poate de rapid, mai ales la mijlocul terenului.

Borussia Dortmund se deplasează pe HDI-Arena cu gândul să obțină un nou rezultat pozitiv care să o mențină în zona de vârf a ierarhiei din Bundesliga. Formația lui Lucien Favre a debutat cu dreptul în noul sezon, reușind să își atribuie primele trei puncte pe anul acesta, și încercând pe cât se poate să facă o impresie bună încă de la început deoarece fanii așteaptă din partea acesteia performanța cu care i-a obișnuit în urmă cu câțiva ani. Antrenorul francez este considerat omul cel mai potrivit pentru a readuce Dortmund-ul pe culmile succesului deși mulți erau sceptici înainte de primele dispute ale galbenilor cu el pe bancă. Victoria cu Leipzig, scor 4-1, a arătat o forță pe care fanii nu au mai văzut-o la echipa lor favorită de foarte mult timp, iar acest lucru le inspiră mult încredere că pe viitor lucrurile se vor derula din în ce mai bine.

Șansele de a avea un joc spectaculos pe HDI-Arena sunt mari, iar fanii ambelor formații își pun speranța într-o partidă care să merite prezența lor la stadion, Hannover și Borussia Dortmund fiind pregătite să realizeze scorurile din sezoanele trecute când în majoritatea momentelor, tabela arăta cel puțin 3 goluri pe tabelă. De aceea, mă aștept și de această dată să vedem același lucru, mai ales că puterea ofensivă este destul de vizibilă la ambele formații în acest moment, în timp ce compartimentele defensive încă mai au de lucrat pentru a fi la capacitate maximă.